login

Tegelhuysarnhem BV

Joh. Huddeweg 19
6827 CA ARNHEM Nederland, regio Arnhem
026-3617522

Tegelhuys Arnhem is een middelgrote tegel & sanitair speciaalzaak, die in augustus 2005 haar deuren geopend heeft.

Nieuw zijn we echter niet, reeds 24 jaar zijn we werkzaam in de tegel & sanitairbranche. Bij ons staan een aantal dingen hoog in het vaandel: klantvriendelijkheid, service, kwaliteit en natuurlijk niet te vergeten: scherpe prijzen. U kunt bij ons terecht voor deskundig advies, niet alleen de tegel of sanitairkeuze, maar ook kleuradvies geven wij geheel gratis.

Wij hebben een ruim assortiment wand- vloertegels en natuurstenen vloeren, handbewerkte en handgemaakte wand en vloertegels, u kiest een tegel die niet op voorraad is, dan zal de levertijd maximaal twee weken zijn. Met tegels en natuurstenen vloeren alleen bent u er natuurlijk niet, zonder lijm- en voegmaterialen bereikt u niets. Ook hierin zijn wij ruim gesorteerd. Voor elke ondergrond hebben wij wel een lijmsoort en ook in de voegkleuren is er ruim keus. Dus ook voor een deskundig lijmadvies staan wij voor u klaar.

Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor sanitair zoals douchewanden, kranen, badmeubels van bekende merken zoals Bruynzeel en ons huismerk Day by Day, alles tegen scherpe prijzen met goede kwaliteit/garantie en deskundig advies.

Kortom, laat u gerust eens adviseren door een van onze verkopers.

Openingstijden

Maandag : gesloten
Dinsdag : 08.30u-17.30u
Woensdag : 08.30u-17.30u
Donderdag : 08.30u-17.30u
Vrijdag : 08.30u-17.30u
Zaterdag : 09.00u-16.00u
Zondag : gesloten

Betaalbare tegels & sanitair

U kunt betalen met

         

Foto galerij

Merk in de aandacht | Ceramiche REFIN

Waar zou u een tegel met steeneffect plaatsen? Pedra Azul, een van de Ceramiche Refin-collecties in porselein met steeneffect, is geïnspireerd op de majesteit van een Iberische kalksteen. Ontdek hoe de delicate fossiele insluitsels een vakkundig uitgebalanceerd oppervlak verrijken en een unieke persoonlijkheid geven 🤎🤍🖤

Collectie Venetië Murano

Geïnspireerd door het typische gritstralen van de lagune van Venetië, biedt deze nieuwe collectie zes verschillende mixen met een grote esthetische impact en visuele rijkdom. 

Naast drie verschillende grijstinten: Rialto, Canalgrande en Giudecca, is de collectie ook verkrijgbaar in wit: San Marco, groen: Murano en crème: La Fenice.

Laat u gerust eens adviseren door onze verkopers 😀👍

Speciaalzaak in Tegels & Sanitair 

Bij Tegelhuys Arnhem tonen wij u tegels (en sanitair) in alle prijsklassen, formaten en uitvoeringen. Leuke combinaties zijn met de strips en decors. Onze wandtegels zijn in de (bij)keuken, badkamer en toilet te gebruiken en werken erg sfeerbepalend. De voorraad is niet meer weg te denken.

Een belangrijk deel van onze collectie bestaat uit een presentatie van grote moderne tegels met strakke minimale voegen, maar ook nostalgische en klassieke tegels.

U kunt in onze showroom schitterende combinaties maken; van klassiek en rustiek tot uiterst modern.

Meer over ons assortiment >>

Schitterende combinaties maken

Op het gebied van sanitair, wand- en vloertegels heeft Tegelhuys Arnhem een uitgebreide collectie tegels van topfabrikanten in huis.

Wij tonen u tegels in alle prijsklassen, formaten en uitvoeringen. Een belangrijk deel van onze collectie bestaat uit een presentatie van grote moderne wandtegels met strakke minimale voegen, maar ook nostalgische en klassieke tegels.

U kunt in onze showroom schitterende combinaties maken; van klassiek en rustiek tot uiterst modern.

Vloerverwarming ♨️

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming ♨️ De voordelen zijn dan ook zeer duidelijk. Vloerverwarming geeft in de eerste plaats de meest gelijkmatige en behaaglijke warmte. Uit onderzoek is gebleken dat de ideale ruimtetemperatuur bij vloerverwarming één tot twee graden Celsius lager ligt dan bij andere verwarmingssystemen. Eén graad lager vermindert het energieverbruik al met vijf tot zes procent! Bovendien is vloerverwarming een zogenaamde Laag Temperatuur Verwarmingssysteem (LTV). Dit betekend dat het toegepast kan worden bij installaties die uitgaan van een aanvoer temperatuur die lager is dan 55 graden Celsius.

HR-ketels halen bijvoorbeeld alleen hun hoge rendement als zij niet boven deze aanvoertemperatuur komen. Warmtepompen, zonneboilers en andere alternatieve warmte opwekkers zijn zelfs nauwelijks toe te passen als er temperaturen boven de 55 graden Celsius nodig zijn en gaan bovendien beter presteren als de gewenste aanvoertem-peratuur nog verder kan dalen. Aangezien dit soort verwarmingsinstallaties in de toekomst steeds meer toegepast zal gaan worden, zijn wij er van overtuigd dat vloerverwarming de toekomst heeft.

◼️◻️ Wandtegels en Vloertegels van Winckelmans vindt u bij TegelhuysArnhem ◻️◼️

Tegels van het Franse Winckelmans kent vrijwel iedereen 🔆 Het bedrijf bestaat al sinds 1894.

Vroeger veel toegepast in gootstenen, douchevloertjes en lavetten, tegenwoordig ultra hip. De dubbelhardgebakken tegels van Winckelmans zijn uniek. Door het grote assortiment aan kleuren en maatvoeringen zijn allerlei stijlen te realiseren.

Winckelmans tegels worden in diverse maten geleverd.Er zijn maar liefst 41 kleuren en tegels in afmetingen 1,2×1,2, 2×2, 5×5, 7×7 , 10×10 , 15×15 cm, terwijl er ook een aantal uni kleuren in 20×20  cm leverbaar is. Winckelmans dubbelhard gebakken tegels zijn geperste, onverglaasde tegels welke bij temperaturen tot 1250 graden gebakken worden. Door de hogere temperaturen ontstaat er meer krimp en een betere verdichting waardoor de tegels dichter van structuur zijn.

De grote toepasbaarheid in combinatie met het uitgebreide assortiment maakt Winckelmans tegels zeer geschikt voor verschillende stijlen. In de tegelshowroom in Arnhem kunt u de Winckelmans collectie bekijken

Tegels in de aandacht ❣ Atlas Concorde - BOOST WORLD

Boost World is een collectie keramische vloertegels die uniek is in zijn kleuren en expressieve affiniteit, gecreëerd door Atlas Concorde om te voldoen aan de behoeften van hedendaags design. De collecties die het omarmt, zijn gemakkelijk te mixen en matchen, waardoor vloeren en wanden kunnen worden ontworpen met ton-sur-ton combinaties of scherpe contrasten tussen kleuren en texturen.

Uit onze webshop

Douche wand 90x200 cm Zwart Volledig aluminium frame / 8mm helder veiligheidsglas / Nano coating

➡️ Stabilisatiestang verstelbaar 1 tot 10 mm
➡️ Prijs per stuk € 365,00

➡️ Leverbaar in 100x200 cm voor € 375,00 per stuk 
➡️ Leverbaar in 120x200 cm voor € 385,00 per stuk 

Tevens bent u bij ons aan ons aan ons aan het juiste adres voor sanitair zoals douchewanden, kranen, badmeubels van bekende merken zoals Bruynzeel, Sphinx, Primabad, Thebalux en ons huismerk

Of kom langs en laat u gerust eens adviseren door een van onze verkopers.

Showroom

Op het gebied van tegels heeft Tegelhuysarnhem een uitgebreide collectie tegels van topfabrikanten als Winckelmans, Ecostone Terazzo, Villeroy & Boch, Mosa, Sphinx, Portazul, Castelo, Colorker, TegelBV, Rex, La Fabbrica, Ariostea, Atlas Concorde,Casa Dolce Casa, Impronta, Italgraniti, Metropol, Pamesa, Refin, Unicom Starker,Steenbok, Steenbok, Yurthbay, enz. 

U kunt in onze showroom schitterende combinaties maken; van klassiek en rustiek tot uiterst modern. Op deze site is een impressie.

Badkameropstelling met onze nieuwe tegelcollectie

Sanitair

In onze showroom presenteren wij naast tegels ook sanitair zoals badkamermeubels , douchewanden, toiletopstellingen van bijvoorbeeld de merken Bruynzeel, Sphinx, Duravit , Grohe HSK, Primabad enz.enz.

Douchewanden, badkamermeubelen, kranen, ligbaden, je noemt het maar op, Tegelhuys Arnhem kan het leveren en installeren door vakkundige mensen. Tevens hebben wij een schitterende collectie sanitair van ons eigen huismerk onder het label Day by Day, 1e klas materiaal voor scherpe prijzen.