login

Tegelhuysarnhem BV

Joh. Huddeweg 19
6827 CA ARNHEM Nederland, regio Arnhem
026-3617522

Tegelhuys Arnhem is een middelgrote tegel & sanitair speciaalzaak, die in augustus 2005 haar deuren geopend heeft.

Nieuw zijn we echter niet, reeds 24 jaar zijn we werkzaam in de tegel & sanitairbranche. Bij ons staan een aantal dingen hoog in het vaandel: klantvriendelijkheid, service, kwaliteit en natuurlijk niet te vergeten: scherpe prijzen. U kunt bij ons terecht voor deskundig advies, niet alleen de tegel of sanitairkeuze, maar ook kleuradvies geven wij geheel gratis.

Wij hebben een ruim assortiment wand- vloertegels en natuurstenen vloeren, handbewerkte en handgemaakte wand en vloertegels, u kiest een tegel die niet op voorraad is, dan zal de levertijd maximaal twee weken zijn. Met tegels en natuurstenen vloeren alleen bent u er natuurlijk niet, zonder lijm- en voegmaterialen bereikt u niets. Ook hierin zijn wij ruim gesorteerd. Voor elke ondergrond hebben wij wel een lijmsoort en ook in de voegkleuren is er ruim keus. Dus ook voor een deskundig lijmadvies staan wij voor u klaar.

Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor sanitair zoals douchewanden, kranen, badmeubels van bekende merken zoals Bruynzeel en ons huismerk Day by Day, alles tegen scherpe prijzen met goede kwaliteit/garantie en deskundig advies.

Kortom, laat u gerust eens adviseren door een van onze verkopers.

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 08.30u-17.30u
Woensdag: 08.30u-17.30u
Donderdag: 08.30u-17.30u
Vrijdag: 08.30u-17.30u
Zaterdag: 09.00u-16.00u
Zondag: gesloten

Betaalbare tegels & sanitair

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

Uit onze webshop

Douche wand 90x200 cm Zwart Volledig aluminium frame / 8mm helder veiligheidsglas / Nano coating

➡️ Stabilisatiestang verstelbaar 1 tot 10 mm
➡️ Prijs per stuk € 365,00

➡️ Leverbaar in 100x200 cm voor € 375,00 per stuk 
➡️ Leverbaar in 120x200 cm voor € 385,00 per stuk 

Tevens bent u bij ons aan ons aan ons aan het juiste adres voor sanitair zoals douchewanden, kranen, badmeubels van bekende merken zoals Bruynzeel, Sphinx, Primabad, Thebalux en ons huismerk

Of kom langs en laat u gerust eens adviseren door een van onze verkopers.

Showroom

Op het gebied van tegels heeft Tegelhuysarnhem een uitgebreide collectie tegels van topfabrikanten als Winckelmans, Ecostone Terazzo, Villeroy & Boch, Mosa, Sphinx, Portazul, Castelo, Colorker, TegelBV, Rex, La Fabbrica, Ariostea, Atlas Concorde,Casa Dolce Casa, Impronta, Italgraniti, Metropol, Pamesa, Refin, Unicom Starker,Steenbok, Steenbok, Yurthbay, enz. 

U kunt in onze showroom schitterende combinaties maken; van klassiek en rustiek tot uiterst modern. Op deze site is een impressie.

Badkameropstelling met onze nieuwe tegelcollectie

Sanitair

In onze showroom presenteren wij naast tegels ook sanitair zoals badkamermeubels , douchewanden, toiletopstellingen van bijvoorbeeld de merken Bruynzeel, Sphinx, Duravit , Grohe HSK, Primabad enz.enz.

Douchewanden, badkamermeubelen, kranen, ligbaden, je noemt het maar op, Tegelhuys Arnhem kan het leveren en installeren door vakkundige mensen. Tevens hebben wij een schitterende collectie sanitair van ons eigen huismerk onder het label Day by Day, 1e klas materiaal voor scherpe prijzen.

Schitterende combinaties maken

Op het gebied van sanitair, wand- en vloertegels heeft Tegelhuys Arnhem een uitgebreide collectie tegels van topfabrikanten in huis. Wij tonen u tegels in alle prijsklassen, formaten en uitvoeringen. Een belangrijk deel van onze collectie bestaat uit een presentatie van grote moderne wandtegels met strakke minimale voegen, maar ook nostalgische en klassieke tegels. U kunt in onze showroom schitterende combinaties maken; van klassiek en rustiek tot uiterst modern.