login

Bouwcenter Blauwhoff

Aalsmeerderweg 225
1432 CM AALSMEER Nederland, regio Amsterdam
0297-324281

Bouwcenter Blauwhoff al 65 jaar de lokale specialist in hout- en bouwmaterialen!

Bouwcenter Blauwhoff is een specialist in hout en bouwmaterialen. De organisatie is opgericht in 1946, onder de naam 'Bijl en Blauwhoff'. Wij hebben ons na vele jaren aangesloten bij de inkooporganisatie Veris. Veris vertegenwoordigt Bouwcenter aan de inkoopzijde. Bouwcenter, is een leverancier in bouwmaterialen en wij zijn een sterke partner voor bouwbedrijven, aannemers, afbouwbedrijven en particulieren.

Bouwcenter Blauwhoff is dit jaar compleet verbouwd. Voor de verbouwing hadden wij vier gedeeltes: ruwbouwmaterialen, de profshop, sanitair, hout en plaat. Doordat het zo verspreid was, was de bereikbaarheid niet optimaal. Door de nieuwe grote centrale balie is de bereikbaarheid perfect. Alle kennis zit nu op één plaats, waardoor de klant beter geadviseerd kan worden. Vooralsnog is het Sanitair nog een aparte afdeling.

Door de verbouwing heeft Bouwcenter Blauwhoff één shop gekregen van maar liefst 1400m2 waar je alles voor de bouw kunt vinden. Het assortiment bestaat uit ontelbare producten voor alle bedrijven in de bouwwereld, maar ook voor de ZZP-er en de consument. Wij hebben een groot opslagterrein waar alle bouwmaterialen direct ingeladen kunnen worden. Ook is er een mogelijkheid om materialen voor projecten in gedeeltes af te roepen die zorgt voor een grote flexibiliteit. Er is veel parkeergelegenheid en de ruime openingstijden maken het mogelijk om in alle rust kennis te maken met het bedrijf.

Kopen bij Bouwcenter Blauwhoff betekent gemak, snelle service en zekerheid.
Wij staan voor innovatieve producten en we bieden alleen een assortiment aan van hoogwaardige kwaliteit. Omdat we groot inkopen, kunnen we ook scherp verkopen. Dit merk je aan de concurrerende prijzen van de A-merken. Ook bieden wij veel producten aan onder het Bouwcenter-label tegen aantrekkelijke prijzen en van uitstekende kwaliteit.

Bouwcenter Blauwhoff hecht veel waarde aan kennisoverdracht en kennisvergaring. Wij zoeken graag en snel naar een oplossing. Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en oplossingen, volgen medewerkers van Bouwcenter Blauwhoff regelmatig trainingen en cursussen. Naast de ophaalservice, kunnen wij ook leveren op de bouwplaats.

Openingstijden

Maandag : 08.30u-17.00u
Dinsdag : 08.30u-17.00u
Woensdag : 08.30u-17.00u
Donderdag : 08.30u-17.00u
Vrijdag : 08.30u-17.00u
Zaterdag : 08.30u-16.00u
Zondag : Gesloten

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

         

Foto galerij

Inspiratie ✨

Een badkamer kiezen blijft een hele klus, maar wij helpen je erbij! Landelijk, klassiek of modern, bij Bouwcenter vind je het allemaal. Bekijk hier onze collectie voor wat inspiratie

Tegels Serie 'Studio 50'

Even wat inspiratie met deze unieke tegels uit de serie 'Studio 50'. In welke ruimte zou jij dit het mooist vinden? #SensumbyBouwcenter

Klik hier voor badkamer inspiratie 😃👍

 

Tegelinspiratie ✨ Sensum by Bouwcenter | Showall

Dit is toch een plaatje? Deze wandtegels uit de serie 'Showall' zijn echte eyecatchers en zorgen voor een unieke uitstraling! Zo'n badkamer zou iedereen toch willen? #SensumbyBouwcenter

#Badkamer #badkamerinspiratie #inspiratie #wonen #wooninspiratie #sanitair #bathroom #bathroominspiration #binnenkijken #spiegel #interior #interior4all #tiles #homedecor #homeinterior #modernwonen #flairnl #interior123 #interieur #interieurinspiratie #woneninstijl #tegel #tegels #detail #whiteliving #home #tegelinspiratie

Sensum serie 'Optificio'

Dit zijn de levendige tegels uit de serie 'Optificio'. Perfect als je op zoek bent naar tegels met een authentieke en veelzijdige uitstraling! 

#SensumbyBouwcenter #tiles #tegels #tegel #vloeren #vloer #wandtegel #inspiratie #vloerinspiratie #wonen #wooninspiratie #inspo #interior #interiorinspo #interieur #interieurinspiratie #home #modernwonen #stijlvolwonen #homeadore #homeinspo #woondecoratie #woonidee #instahome #flairnl #binnenkijken #komlangs #woontrend #woontrends

Sensum by Bouwcenter


   EXCLUSIEF BIJ BOUWCENTER:
🔥 SKANTRAE SLIMSERIES ALU 🔥

Vraag er naar bij Bouwcenter Blauwhoff.

Bouwcenter, weet hoe 't werkt!

Sanitair, Tegels en Bouwmaterialen

In onze overzichtelijke showroom maak je jouw droom badkamer waar. Wij helpen je om de juiste sfeer te kiezen en prachtige kwalitaitsproducten te combineren. We hebben het nieuwste van het nieuwste aan sanitair, tegels en accessoires.

Neem met deze video alvast een kijkje bij Bouwcenter en contacteer ons voor een afspraak.

Van plan om een badkamer te verbouwen?

Als je toe bent aan wat nieuws neem dan vooral eens een kijkje op onze 👉 inspiratiepagina ❣ 

Tegel in de aandacht: Sensum tegels

Tegels zijn sfeerbepalend. Of je nu kiest voor wand- of vloertegels. Met een goede tegel zet je de juiste toon. Het Sensum tegelassortiment bestaat uit een breed scala vloer- en wandtegels, onderling goed te mixen en matchen. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie aan formaten, kleur en structuur. Houtlook en betonlook tegels met een klassieke of moderne touch. Sober en kleurrijk. Strak en speels. Stoer op de vloer, verrassend speels op de muur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je inspireren door ons aanbod. Kijk en geniet 💙💚💛

Douchen volgens BENG

🚿 - Met de ShowerDrain-X wtw-douchegoot wordt er gebruik gemaakt van een duurzame energiebron die tot nu toe niet benut werd: de warmte van het douchewater. Duurzaam en kostenbesparend. 
Hoe het werkt lees je hier!

sensum_by_bouwcenter

Een landelijk ontwerp is tegenwoordig erg populair. Dat is niet voor niets. Voor de meeste is het leven tegenwoordig erg gehaast en je hebt van alles aan je hoofd. Het is dan heerlijk om thuis te komen in een rustige, sfeervolle omgeving.

Zie jij je hier al thuiskomen? ☕️

Nieuwe maand, nieuwe acties

Nieuwe maand, nieuwe acties.
Heb jij ze al gezien? 👀
Bekijk hier snel alle acties 👇 
https://bit.ly/3696kNI

Klassieke badkamer

Deze klassieke, mat zwarte Sensum badkamer heeft een tijdloze uitstraling en is in een modern jasje gestoken. Puur genieten van klassieke stijlelementen met de luxe van nu. De invloeden uit vervlogen tijden en de duidelijke knipoog naar modern design, geven deze badkamer een heel eigen karakter. Authentiek, strak en ruimtelijk.