login

Van Schijndel Tegels

Vluchtoord 37A
5406XP UDEN Nederland, regio Den Bosch
0413-270110

Van Schijndel Tegels uit Uden is in 1999 zelfstandig begonnen als tegelzetter die zich uitsluitend richtte op het verzorgen van tegelwerk bij de particulier. Door onze focus op kwaliteit hebben wij hier een zeer goede naam in opgebouwd.

Wij zijn een eerlijke tegelhandel. Want kwaliteit en service zijn bij ons zeer belangrijk. En afspraak is afspraak. Reden dus genoeg om onze showroom eens te komen bezoeken.

De mooiste natuursteen vindt u namelijk gewoon bij Van Schijndel Tegelhandel. Wij leveren onder andere in de omgeving Den Bosch, Nijmegen, Oss, Uden en Veghel.

Openingstijden

Maandag: 13.00u-17.30u
Dinsdag: 09.00u-17.30u
Woensdag: 09.00u-17.30u
Donderdag: 09.00u-17.30u
Vrijdag: 09.00u-20.00u
Zaterdag: 09.00u-16.00u

Wij zijn van Schijndel Tegels

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

3D Sfeermakers voor binnen

Ben je fan van friswitte badkamer maar bang dat het saai wordt? Probeer dan eens tegels met een reliëf of met 3-d effect. Een geweldig effect wat niet snel zal vervelen.

Bij Van Schijndel Tegelhandel hebben ze honderden soorten er zit er vast een bij voor je! Vanaf dinsdag 31 augustus bent u weer van harte welkom.

Showroom

We zijn wederom weer flink bezig geweest in onze showroom.
Nu een opstelling met 3 ligbaden met daarachter handvorm tegeltjes als visgraatverwerkt en wildverband.
Op de vloer prachtige patroon vloertjes.
Om het compleet te maken een mooie sfeerfoto erbij.

Online Tegelviewer bij Van Schijndel

Omdat wij gesloten zijn, kunt u via deze link toch alvast tegels uitzoeken en een ontwerp maken. Mochten er live tegelmonsters gewenst zijn, dan horen wij dat graag. Het fijnste is het om de link op een groot scherm te bekijken.

Online Tegelviewer bij Van Schijndel Tegels: https://vanschijndeltegels.tegelcollectie.nl

Nieuwe tegelcollectie Colovers

Colovers, de nieuwe collectie van Ceramiche Supergres, welke beschikbaar is in acht verschillende kleuren: zwart, wit, bruin, zand, grijs en parelmoer, tot intensere en levendige tinten zoals brons en kobalt.

Colovers is gemaakt in de gerectificeerde 120x120, 60x120, 60x60 en 30x60 maten en in de nieuwe 80x80RT-maat. De 120x278 plaat met een dikte van 6 mm is ook beschikbaar.

EXOTONE pvc kliklaminaat

Nu ook bij ons verkrijgbaar: pvc kliklaminaat. Zowel lange lengtes en korte delen om als visgraat te leggen. Onder het genot van een kopje koffie/thee slaagt u altijd EN tegen hele scherpe prijzen, want we maken een nette offerte zodat u ervan verzekerd bent dat u niet teveel betaalt.