login

Steenbergen Sierbestrating

Stationsweg 10
6745 XM DE KLOMP Nederland, regio Arnhem
0318-573413

Van Steenbergen Sierbestrating is al meer dan 35 jaar thuis in uw tuin. Of u nu sierbestrating, betontegels of natuursteen, een schutting of buitenverlichting nodig heeft, we hebben het in huis én we kunnen u er alles over vertellen.

Wilt u een goed advies over uw sierbestrating? Twijfelt u over het leggen van siertegels, natuursteen of grind in uw tuin? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. We hebben niet alleen jaren ervaring, maar ook een enorm assortiment in grind, tegels of sierbestrating voor u klaarstaan. Ook helpen we u graag met tuinverlichting, schuttingen en de afwatering van uw tuin of terras. Altijd tegen een scherpe prijs én onze eigen bezorgdienst brengt alles netjes bij u aan huis.

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showroom in de Klomp. Ruim 10.000 vierkante meter voorbeelden van klinkers, sierbestrating en tuintegels. Te veel keus? Wij helpen u op weg en geven je een gedegen advies.

Openingstijden

Maandag : 07.00u-17.00u
Dinsdag : 07.00u-17.00u
Woensdag : 07.00u-17.00u
Donderdag : 07.00u-17.00u
Vrijdag : 07.00u-17.00u
Zaterdag : 08.00u-15.30u
Zondag : gesloten

Aanbiedingen

U kunt betalen met

         

Video of Reel

Foto galerij

Tuintegels in de aandacht

Keram 2 Glocal Absolute GC06 120x120x2cm 🤎🖤

Keramiek is in opkomst vanwege de onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Naast de kwalitatieve eigenschappen is het uiterlijk van keramiek te vergelijken met natuursteen, mede daardoor zeer geliefd als bestratingsmateriaal. Keramiek wordt aangeboden in verschillende diktes en vaak wordt ons gevraagd wat nu de ideale dikte is.

Tuintegels & terrastegels

Tussen een tuintegel en een terrastegel zit in principe geen verschil. Hoe u ze noemt, we hebben er een enorme keuze in. Van goedkope betontegels tot exclusief natuursteen of keramische terrastegels.

Vroeger sprak men over tuintegels wanneer het ging over de grote 60x60cm of 60x40cm beton- of grindtegels. De grote tegels die u vaak zag liggen als tuinpad of staptegels. Deze formaten tegels worden nu ook vaak gebruikt in terrassen. Soms zelfs in formaten van 100×100. Vaak als betontegels, maar u ziet ze ook wel in natuursteen of composiet.

Kom naar Van Steenbergen Sierbestrating en laat je inspireren door onze sfeervolle showtuin en showroom van 1.500 m2 in de Klomp.

Tuintegels in de aandacht | GeoProArte® ♡

GeoProArte® maakt levensechte designs mogelijk dankzij het innovatieve, keramisch design. Een oersterke betonnen drager voorzien van een hoogwaardig keramisch design wat mogelijk gemaakt is door de nieuwste designtechniek. Kies je voor houtlook, natuursteen of een decoratief design? Met de ontwerpvrijheid van een penseel zijn de mogelijkheden eindeloos 🌿

Al meer dan 35 jaar een begrip in de regio

Van Steenbergen Sierbestrating is al meer dan 35 jaar thuis in uw tuin. Of u nu sierbestrating, betontegels of natuursteen, een schutting of buitenverlichting nodig heeft, we hebben het in huis én we kunnen u er alles over vertellen.

LAAT U INSPIREREN

40 JAAR!

Het is alweer veertig jaar geleden dat Reijer van Steenbergen begon met de verkoop van sierbestrating.

Van Steenbergen Sierbestrating is van een assortiment met  4 soorten tegels en 5 soorten koppelstones door de jaren heen geroeid naar een bedrijf met 8 man personeel en honderden soorten bestrating.

Bezoek ons showterrein van 1.500 m2

Ceramiche Refin | Blended ❣

Prachtige tegels voor binnen en buiten...

verkrijgbaar in de kleuren: white, grey, dark, beige and natural

#tegels #tuintegels #terrastegels

Inspiratie

Voordat u overgaat tot de aanleg van uw nieuwe tuin wilt u eerst inspiratie opdoen.In onze showtuin hebben wij veel verschillende soorten tegels, terrastegels, stenen, stapelblokken, schuttingen en tuinverlichting.  We hebben mogelijkheden voor veel verschillende soorten tegels: van betontegels tot en met keramische tegels en van houtlook tegels tot en met betonlook tegels. 
Wij helpen u graag uw droomtuin te realiseren ❣

Nieuwe showtuin 2021

Op dit moment zijn wij volop bezig onze showtuin te vernieuwen en klaar te maken voor het seizoen 2021. De parkeerplaats ligt er in en zijn we gestart met de aanleg van de nieuwe showtuin 💪🏻

Sierbestrating van Steenbergen

Zoekt u sierbestrating voor uw tuin? Wilt u de terrastegels of het grind ook zien en voelen? Kom dan naar ons showterrein van ruim 1500m² waar u alle soorten sierbestrating en tuinaccessoires zoals schuttingen en verandadaken kunt vinden. We hebben een enorme keuze in natuursteen, grind, terrastegels, klinkers en keien. We leveren verschillende merken en hebben bijna alles op voorraad!

Welkom in onze nachttuin

Onze collectie in-lite tuinverlichting biedt u een ruime keuze aan spots, inbouwlampen, armaturen en vijververlichting. Vooral de LED tuinverlichting van in-lite biedt mooie oplossingen, denkt u bijvoorbeeld aan de Hyve LED of de Scope verstelbare grondspots.

Terrastegels als basis voor uw tuin

Hoe mooi een groene tuin ook is, u wilt ook lekker kunnen zitten. Dat kan natuurlijk ook op gras of grind, maar een goede terrastegel geeft nu eenmaal een mooie vlakke basis voor uw tuinset. Op een terras van tegels staat alles net wat vlakker en steviger. Wat wel van belang is, een mooi gelegd terras begint bij de basis, het zandbed of gestabiliseerd bed. We geven u graag advies!