login

Bakkum & Krook – Tegels & Sanitair

Geesterweg 10
1911 NB UITGEEST Nederland, regio Alkmaar
0251-314750

Bij Bakkum & Krook kunt u terecht in de geheel vernieuwde showroom voor de nieuwste trends op het gebied van badkamers, sanitair, tegels en een ruime presentatie aan woonvloeren.

 

In 1961 werd een begin gemaakt aan een bedrijf wat later één van de grootste en compleetste tegel- en sanitair installateurs uit Midden- en Noord-Holland  zou worden. Wij kenmerken ons door het leveren van tot in de puntjes verzorgd vakwerk, zowel voor particulieren als voor aannemers in de bouw. De uiteenlopende badkameropstellingen en diverse tegelkasten in onze showroom spreken erg tot de verbeelding.

 

Bakkum & Krook heeft een belangrijk doel voor ogen: u een totaalpakket aan tegels en sanitair aanbieden, waarbij wij het nodige deskundige aankoopadvies geven, en desgewenst kunnen wij het in samenwerking met onze vakmensen voor u installeren. Wij kunnen alles realiseren op maat van uw wensen, met respect voor uw budget. In onze geheel vernieuwde showroom in Uitgeest kunnen wij u in alle facetten van dienst zijn: van ontwerpen tot het opnemen van het werk bij u thuis, van offreren tot aan planning, uitvoering en administratie.

 

Wij blijven altijd vooruit kijken, opzoek naar nieuwe trends en innovaties in de markt. Met ons brede assortiment aan tegels, sanitair en badkamermeubelen – van modern tot klassiek of mediterraan, van bescheiden tot luxueus – kan Bakkum & Krook aan ieders wensen voldoen. Ons enthousiaste en vakkundige team van adviseurs en ontwerpers staat voor u klaar om met u mee te denken bij de realisatie van uw plannen. Kom gerust eens langs of maak een afspraak. Naast de collectie van Bakkum & Krook vindt u in het Bad & Keuken Plaza ook keukens van Smits Keukens. Wij zien u graag tegemoet in onze showroom!

Openingstijden

Maandag: 09.00u-17.30u
Dinsdag: 09.00u-17.30u
Woensdag: 09.00u-17.30u
Donderdag: 09.00u-17.30u
Vrijdag: 09.00u-17.30u
Zaterdag: 09.30u-17.00u

Nieuwtjes & Acties

U kunt betalen met

               

Foto gallerij

Inspiratie

Een wand met marmerlook tegels geeft een luxe uitstraling ❣ Deze wand is perfect voor in een moderne badkamer en kan mooi gecombineerd worden met zwart en wit ☯
Meer inspiratie nodig voor jouw badkamer? Bekijk dan eens onze website!

Wij zijn weer open!

We kunnen weer mensen ontvangen in onze showroom. Dus wil je in levende lijve ervaren hoe onze badkamers aanvoelen? 

 ✔️ Wacht niet langer en maak een afspraak!

Uiteraard coronaproof.

 #BadenBody #wezijnweeropen #maakafspraak

Bad&Body inspiratiemagzine

Vol trots presenteren wij jou het vernieuwde Bad&Body magazine. In het Bad&Body inspiratiemagzine doe je, letterlijk, de meest 'verfrissende' badkamer ideeën op.


Bekijk hem online hier: www.badenbody.nl/badkamermagazine

Badkamer voor iedere smaak

Het sanitair is een belangerijk onderdeel van uw badkamer. U vindt bij ons diverse bekende A-merken sanitair, exclusieve merken, maar ook huismerken van onze leverancier met de beste prijs/kwaliteit verhoudingen. Zo is er voor iedere smaak en ieder budget een ruime keus.

Onze collectie is up-to-date

Onze collectie is altijd up-to-date volgens de laatste trends. Wat dacht u van tegels met een houtstructuur, ook wel keramisch parket genoemd. Dit is bijna niet van echt hout te onderscheiden en neemt vele voordelen met zich mee, zo is het bijvoorbeeld onderhoudsvrij en zeer duurzaam. Deze tegels zijn leverbaar in diverse lengtes, en zijn er tegenwoordig zelfs al in lengtes van 170cm.