login

Regge2.0 – Keramische-Buitentegels.nl

Vonderweg 25
7468 DC ENTER Nederland, regio Twente
0547-385916

Keramische Buitentegels

De keramische buitentegels van Regge tegels & vloeren zijn 2cm dik en zijn leverbaar in diverse afmetingen en verschillende kleuren, bewerkingen en dessins. Onze keramische buitentegels zijn kleurvast, krasvast, slijtvast, vorstbestendig, onderhoudsvriendelijk en zijn porcellanato full body.

De terrastegels onderscheiden zich door het prachtige italiaanse design en de hoogst haalbare kwaliteit. Zo zijn de tegels volgens de laatste Europese normen getest (EN, DIN en ISO normeringen), hebben ze een extreem lage wateropname en zijn ze uitermate geschikt voor hellingen en zwembaden.
Topkwaliteit Terrastegels ''Made in Italy''

Keramische-buitentegels.nl is onderdeel van Regge Tegels & Vloeren, vandaar de naam Regge 2.0/ Outdoor. Bij Regge2.0/ Outdoor worden uitsluitend keramische buitentegels van hoogwaardige kwaliteit verkocht van Italiaanse topmerken als Atlas Concorde, Mirage, Refin, Tagina maar ook Pastorelli. Dit tegen zeer concurrerende prijzen.

Openingstijden

Maandag: 13.00u-17.30u
Dinsdag: 09.00u-17.30u
Woensdag: 09.00u-17.30u
Donderdag: 09.00u-17.30u
Vrijdag: 09.00u-17.30u
Zaterdag: 10.00u-16.00u
Zondag: Gesloten

Nieuwsberichten

Foto gallerij

Bezoek onze showtuin

De uitgebreide selectie A-kwaliteit keramische buitentegels, keramisch parket outdoor, betontegels en andere vloer aanbiedingen uit ons ruime assortiment vindt u niet alleen hier maar ook in onze showtuin in Enter.

Zoekfilter Keramische Buitentegels

Zoek uw keramische buitentegels hier 😍

Wat een prachtig terras is het geworden!

Bij dit project hebben wij keramische natuursteenlook buitentegels mogen leveren inclusief maatwerk rondom de verhogingen, trappen en uiteraard het zwembad. De tegels hebben een echte look van natuursteen, met alle kenmerken die bij deze look horen. Maar dan wel met alle voordelen van hoogwaardig keramiek, wat zorgt voor onder meer een lange duurzaamheid en weinig onderhoud!😍

Meer zien van dit project? Kijk dan op onze website.

Projecten

De keuze voor betonlook keramische buitentegels hoeft niet meteen te betekenen dat de ruimte een strakke en hypermoderne uitstraling krijgt. Dit bewijst deze overdekte patio wel! Door de betonlook tegels te combineren met zachte, natuurlijke tinten en aaibare materialen sluiten ze perfect aan bij deze woonstijl. 
Meer weten over deze betonlook keramische buitentegels? Kijk dan hier. Voor advies van onze verkopers en meer inspiratie bent u welkom bij ons in de showtuin!

Work in Progress

Een afbeelding van een project waar wij momenteel bezig zijn, rustieke, donkere natuursteenlook tegels rondom een zwembad! Binnenkort meer van dit project!
 
Kijk voor meer informatie eens op onze website www.keramische-buitentegels.nl