login

Keramische-Buitentegels.nl

Vonderweg 25
7468 DC ENTER Nederland, regio Twente
0547-385916

Welkom bij Keramische-Buitentegels.nl!

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan keramische tuin- en terrastegels. Onze showtuin is vrij toegankelijk, dus je kunt op elk moment langskomen.

Assortiment

Of je nu op zoek bent naar keramisch buitenparket, tegels met een beton- of cementlook, of tegels die eruitzien als natuursteen, bij Keramische Buitentegels hebben we voor elke wens een passende oplossing.

Of je nu een strakke en moderne, een natuurlijke en speelse, of een stoere en robuuste keramische buitentegel zoekt, bij Keramische-Buitentegels.nl, onderdeel van Regge Tegels & Vloeren in Enter, ben je aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige keramische tegels voor buiten, waardoor je verzekerd bent van een tuin of terras waar je jarenlang van kunt genieten. Kom ons assortiment bekijken in onze showtuin!

Onze keramische tegels zijn van de allerbeste kwaliteit en dankzij onze directe import van fabrikanten in Italië en Spanje kunnen we hoogwaardige producten aanbieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Indien gewenst kunnen we niet alleen de tegels leveren, maar ook het totaalconcept bieden, inclusief het leggen van de tegels en eventueel natuursteen. Keramische-Buitentegels.nl staat klaar om je te helpen bij het gehele proces van aankoop tot plaatsing van keramische tegels voor buiten!

Openingstijden

Maandag : 13.00u-17.30u
Dinsdag : 09.00u-17.30u
Woensdag : 09.00u-17.30u
Donderdag : 09.00u-17.30u
Vrijdag : 09.00u-17.30u
Zaterdag : 10.00u-16.00u
Zondag : Gesloten
 
U kunt ook bellen naar 0547 – 38 59 16 om een afspraak te maken of mail naar info@keramische-buitentegels.nl.

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

         

Foto galerij

Keramische Terrastegels ✨

Het moment is daar: de dagen strekken zich uit, de zon begint te stralen ☀️ en de natuur wordt wakker uit haar winterse rust. Bij Keramische-Buitentegels.nl kijken we uit naar de warme, zonnige dagen die voor ons liggen. Het is de perfecte tijd om je keramische terrastegels klaar te maken voor een seizoen vol gezelligheid en buitenplezier!

Ben je op zoek naar tips over hoe je jouw keramische tuintegels het beste kunt voorbereiden op het buitenseizoen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showtuin.

Referentie zwembad Enter ✨

Ontdek de betovering van dit Ibiza-geinspireerde zwembad in Enter, waar keramische zwembadtegels zorgeloze elegantie en onderhoudsgemak combineren.

Realisatie tuin in Ibiza stijl ✨

Deze tuin vormt een oase van rust en schoonheid door de wit gestucte muren en palmbomen, waar de unieke sfeer van Ibiza tot leven komt 🌴

We zijn verheugd om deel uit te maken van dit unieke project, waar we onze expertise hebben ingezet om een adembenemende ambiance te creëren 🌴

Met keramische buitentegels en zwembadranden kies je voor gemakkelijk onderhoud, waardoor je tuin er altijd prachtig uitziet. Daarnaast bieden ze een veilige en comfortabele omgeving rondom jouw zwembad, waardoor je zorgeloos kunt genieten van ontspannende momenten met familie en vrienden 🌴

Bekijk de beelden hier 🌴

Wat een prachtig terras is het geworden!

Bij dit project hebben wij keramische natuursteenlook buitentegels mogen leveren inclusief maatwerk rondom de verhogingen, trappen en uiteraard het zwembad.

De tegels hebben een echte look van natuursteen, met alle kenmerken die bij deze look horen. Maar dan wel met alle voordelen van hoogwaardig keramiek, wat zorgt voor onder meer een lange duurzaamheid en weinig onderhoud!

Meer zien van dit project.. Klik hier

Voor advies en meer inspiratie bent u van harte welkom in onze showtuin!

Steenlook keramische tegels

Deze tegels hebben een steenlook die zijn geinspireerd op de subtiele, verfijnde Luserna-steen en het oppervlak is versierd met minuscule schilftertjes die alleen tegen het licht zichtbaar zijn; een subtiele aanwezigheid zoals in de echte steen.

Bij dit project is gewerkt met twee verschillende formaten tegels, namelijk 60x120x2cm en 120x120x2cm. De tegels hebben de kleur Tortora en zijn gevoegd in een bijpassende kleur. Daarnaast zijn de tegels in gestabiliseerd grof zand gelegd. Het formaat van de zwembadtegels is 120x120x2cm en de neus van 5 cm zorgt voor een fraaie aanblik, ook vanuit het water.

Wij hebben de smaakvolle en zeer luxe ingerichte tuin van dit project mogen voorzien van verschillende formaten keramische terrastegels. Ook hebben wij het maatwerk, in de vorm van zwembadtegels en -randen, mogen verzorgen.

Keramische Buitentegels

Een drankje in de ene hand, boekje in de andere hand en de voetjes in het zwembad. Klinkt dit niet als de ideale vakantiemodus? ☀️

Onze keramische buitentegels zijn perfect om jouw zwembad de luxe uitstraling te geven die het verdient en is ook nog eens kleur, kras en slijtvast.

Ontdek snel onze summer sale met kortingen tot wel 70%.

Met welk zomerse drankje zit jij straks aan het zwembad? 🍸

#interieurstyling #interieurinspiratie #wooninspiratie #binnenkijken #vtwonen #interieuraddict #interieurjunkie #stijlvolwonen #hotelchique #vloeren #droomvloer #visgraatvloer #stijlvolenchique #luxuryfloors #pvcvloer #myRegge #keramischebuitentegels #zwembad #tuininspiratie

Waarom kiezen voor Keramische-buitentegels.nl?

Scherpe prijzen
    Rechtstreekse inkoop bij fabrikant
Hoogste kwaliteit
    Diverse A-merken uit heel Europa
Snelle levering
    Groot assortiment op voorraad
Totaalconcept
    Zowel levering als plaatsing

Bezoek onze showtuin!

Atlas Concorde | BOOST STONE ❣

Prachtige tegels voor binnen en buiten 😍

Bezoek onze showtuin

De uitgebreide selectie A-kwaliteit keramische buitentegels, keramisch parket outdoor, betontegels en andere vloer aanbiedingen uit ons ruime assortiment vindt u niet alleen hier maar ook in onze showtuin in Enter.

Zoekfilter Keramische Buitentegels

Zoek uw keramische buitentegels hier 😍

Wat een prachtig terras is het geworden!

Bij dit project hebben wij keramische natuursteenlook buitentegels mogen leveren inclusief maatwerk rondom de verhogingen, trappen en uiteraard het zwembad. De tegels hebben een echte look van natuursteen, met alle kenmerken die bij deze look horen. Maar dan wel met alle voordelen van hoogwaardig keramiek, wat zorgt voor onder meer een lange duurzaamheid en weinig onderhoud!😍

Meer zien van dit project? Kijk dan op onze website.

Projecten

De keuze voor betonlook keramische buitentegels hoeft niet meteen te betekenen dat de ruimte een strakke en hypermoderne uitstraling krijgt. Dit bewijst deze overdekte patio wel! Door de betonlook tegels te combineren met zachte, natuurlijke tinten en aaibare materialen sluiten ze perfect aan bij deze woonstijl. 
Meer weten over deze betonlook keramische buitentegels? Kijk dan hier. Voor advies van onze verkopers en meer inspiratie bent u welkom bij ons in de showtuin!

Work in Progress

Een afbeelding van een project waar wij momenteel bezig zijn, rustieke, donkere natuursteenlook tegels rondom een zwembad! Binnenkort meer van dit project!
 
Kijk voor meer informatie eens op onze website www.keramische-buitentegels.nl