login

Tegelcenter Rijssen

Morsweg 24B
7461 AG RIJSSEN Nederland, regio Twente
0548-870216
06-26071416

Ontdek jouw ideale tegel bij Tegelcenter!

Of je nu wandtegels, vloertegels, keramisch parket, mozaïeken, decortegels, PVC, of keramische terrastegels zoekt, je vindt het allemaal in onze (online) store. Daarnaast kun je meteen alle bijbehorende materialen aanschaffen, van lijm tot hechtprimer en van voegsel tot kit.

Bezoek onze megastore van 1000m² voor inspiratie en persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag : 09.00u-17.30u
Dinsdag : 09.00u-17.30u
Woensdag : 09.00u-17.30u
Donderdag : 09.00u-20.30u
Vrijdag : 09.00u-17.30u
Zaterdag : 09.30u-16.00u
Zondag : gesloten
 
Elke donderdag = KOOPAVOND

Inspiratie & Klantfoto's

U kunt betalen met

            

Foto galerij

Nieuw: de Kiruna-serie. Tegels met een natuurlijke houtlook.

Deze keramische parkettegels zijn bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren. Je vindt de serie nu in maar liefst vier kleuren, zowel in onze winkel als online.

Heb je vragen over keramisch parket? Stuur ons een bericht of kom langs in onze winkel. Onze collega's staan klaar om je te helpen!

#tegelcenter #keramiek #keramischetegels #keramischparket #keramischparkettegel #houtenvloer #houtlook #vloertegels #vloer #vloeren #vloerinspiratie

Beton & Marmer

Twijfel je tussen een beton- of marmeruitstraling? Geen zorgen, je hoeft niet te kiezen, want deze twee passen perfect bij elkaar!
De grijze betonlook vormt een prachtige basis, waardoor de marmeruitstraling volledig tot zijn recht komt 🩶
Bij Tegelcenter hebben we een ruim assortiment beton- en marmerlook tegels. Kom gerust langs in onze winkel en ontdek de meest prachtige combinaties.
Heb je inspiratie nodig? Vraag het aan onze specialisten, we staan klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale tegel.

#tegelcenter #wandtegels #vloertegels #marmerlook #betonlook #combineren #interieurinspiratie #woonkamerinspiratie #badkamerinspiratie #tegelsleggen #tegels #tegel #tegeloutlet #store #Rijssen #keukeninspiratie #wooninspiratie #badkamer #woonkamer #keuken #slaapkamer #toilet

Bezoek onze showroom in Rijssen! | Tegelcenter ❣

Honderden vloer- en wandtegels in het echt bekijken én met elkaar vergelijken? Dát doe je bij Tegelcenter in Rijssen. Ook voor jou ligt de ideale tegel klaar. 
Ontdek het zelf ❣

Ontdek ons volledige assortiment in onze store.

Met de tegels van Tegelcenter geef je de perfecte sfeer aan de ruimtes in jouw huis. Voor de vele smaken van tegenwoordig is het handig om keuze te hebben uit een ruim assortiment. Bij Tegelcenter vind je een uitgebreid assortiment vloer- en wandtegels in de aanbieding.

Goedkope tegels kopen bij Tegelcenter
Alle tegels zijn scherp geprijsd en eenvoudig online te bestellen. De tegels in de aanbieding zijn beschikbaar voor alle ruimtes in jouw huis. Bij ons vind je goedkope tegels van de beste kwaliteit.

Ben je geïnteresseerd in goedkope wand- en vloertegels? Bekijk het assortiment op onze website, klik hier en bestel jouw tegels eenvoudig online.

 

Wij waren TegelOutlet Rijssen. Nu....… zijn we Tegelcenter.

Onlangs is onze showroom omgebouwd tot een inspirerende store. Hier kun je honderden vloer- en wandtegels in het echt bekijken én met elkaar vergelijken. En natuurlijk zijn al deze tegels van hoge kwaliteit én scherp geprijsd. Ook digitaal hebben we flinke stappen gezet. We wilden het voor klanten namelijk makkelijker maken om online producten bij ons te vinden én bestellen.

Bij onze verandering in uitstraling hoorde wat ons betreft een mooie, nieuwe naam. 

Bekijk hier Tegelcenter.nl

op=op AANBIEDINGEN

Vloertegels en wandtegels tegen stuntprijzen!

Klik hier voor alle op=op partijen die we hebben staan!

 

OP = OP! Vloertegel Challenge Black rect. 30,2 x 90,6 cm

Van dit mooie, langwerpige formaat hebben wij een eenmalige partij in de aanbieding. Deze tegels hebben een voelbare structuur en geven daardoor een robuuste uitstraling. Ze staan bij ons in Rijssen op voorraad en zijn dus snel te leveren!

Prijs: € 32,50 per m2. >> Bestellen >> klik hier >>

DAGPRIJZEN I.V.M. SCHAARSTE AAN GRONDSTOFFEN EN EXTREME GASPRIJZEN

Helaas hebben de bizarre gebeurtenissen die momenteel plaatsvinden ook sterke invloed op de tegelbranche. Veel grondstoffen die gebruikt worden voor het produceren van tegels komen uit Oekraïne. Er ontstaat dus steeds meer schaarste en de extreme gasprijzen zorgen ervoor dat steeds meer fabrieken hun productie deels of volledig moeten stopzetten. Hierdoor krijgen wij te maken met prijsverhogingen en levertijden en is er veel onduidelijkheid over wat er verder nog gaat gebeuren.

Lees meer >>

 

Keramische terrastegels in de serre en achtertuin!

Deze prachtige terrastegel Downtown Taupe, die een warme uitstraling heeft, is hier gelegd in een serre en loopt door in de rest van de achtertuin. Door het formaat 90 x 90 cm oogt de tuin mooi groot en doordat de tegel strak gezaagd is creëer je een rustig oppervlak. De tegels zijn 3 cm dik, hierdoor kunnen ze meteen op het gele zand gelegd worden en is er dus geen stabilisatiezand nodig. Ze zijn bij ons in Rijssen buiten te bezichtigen, evenals al onze andere terrastegels.

De serie Downtown is ook te verkrijgen in het formaat 60 x 60 cm en in de kleuren Grey en Antracite.
Tot snel!

Prijs 60 x 60 x 3 cm: € 69,95 per m2.
Prijs 90 x 90 x 3 cm: € 87,50 per m2.