login

Bad & Home

Ep Schuilingstraat 11
7881 VV EMMER-COMPASCUUM Nederland, regio Drenthe
0591-351048
+31655194095

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van  allerlei soorten tegels, zoals vloertegels, wandtegels, natuursteen en mozaiek. Door de jarenlange ervaring en contacten op het gebied van tegels, verzekeren wij u dat wij de beste tegels leveren tegen de laagste prijs. Ook voor de installatie van Uw complete badkamer/ sanitaire ruimtes kunt  U bij ons terecht inclusief alle bouwkundige werkzaamheden.

Daarnaast kunnen we u goed adviseren over onderhoud en verwerking van de tegels. Voor langdurig plezier is het namelijk van belang dat u uw tegels goed onderhoudt. De ene tegel heeft meer onderhoud nodig dan de andere. In de loop der jaren hebben wij een selectie gemaakt van de topmerken. Onze showroom bestaat dan ook voornamelijk uit een grote diversiteit van tegels van alle topmerken uit zowel binnenland als buitenland. Al deze topmerken zijn dus ook leverbaar.

Openingstijden

Dinsdag: 13.00u-17.00u
Woensdag: 13.00u-17.00u
Donderdag: 13.00u-17.00u
Vrijdag: 13.00u-17.00u
Zaterdag: 09.30u-16.00u
 
De Showroom is t/m 30 september alleen op afspraak geopend.

Bezoek onze webshop

U kunt betalen met

            

Foto gallerij

Het merk Ceramiche Coem | Bali

De harmonie tussen mens, natuur en materiaal ontstaat door kleur 🧡🤎🖤

Een zeer sterke trend in interieurontwerp die steeds meer de wereld van vloeren en muren zal omarmen, is het creëren van een harmonie van kleuren en materialen in de omgeving, om onze ruimtes echt uniek te maken ❣

#indoor #outdoor

Merk in de aandacht

Het mooie Italiaanse 🇮🇹 merk Cerdomus | Effetto Pietra di Ostuni 🤩

In de loop der jaren hebben wij een selectie gemaakt van de topmerken. Onze showroom bestaat dan ook voornamelijk uit een grote diversiteit van tegels van alle topmerken uit zowel binnenland als buitenland. Al deze topmerken zijn dus ook leverbaar.

Baden en douchen met Sealskin

Kies uit de vele Sealskin baden, douchewanden, douchedeuren, douchevloeren en overige sanitair producten. Met ongekende maatwerkmogelijkheden afgestemd op jouw specifieke badkamerwensen. Al dit moois is bij ons verkrijgbaar. Maak een afspraak en kom langs!

Castle Stones Dallen, creaties in SFEER.

Castle Stones zijn cementgebonden, samengeperste, zeer dunne, en licht flexibele stenen die een zeer hoge slijtvastheid hebben. Door hun lichte gewicht zijn de Castle Stones makkelijk hanteerbaar en kunnen ze verwerkt worden tot zeer grote maten. De Castle Stones Dallen zijn reproducties uit monumentale gebouwen, kloosters en kerken. Per 15 M2 worden er twee gravure stenen mee geleverd, in de maten 30×30 cm en 70×60 cm.

Bekijk de video en bezoek ons voor de collectie Castle Stones Dallen.

VT WONEN tegels

Binnen de Douglas & Jones collecties is een grote variatie aan keramische tegels te vinden. Vele verschillende stijlen, formaten, kleurtinten en structuren. Voor ieder wat wils! Op die manier kun je de uitstraling in je woonkamer kiezen die volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Of je nu gaat voor een sfeervolle woonvloer of voor een blikvanger op de wand, voor ieders individuele wens is wel een geschikte tegel te vinden. Zo zet je in je woonkamer met een van deze tegels precies de sfeer en stijl neer die jij wenst.