login

Bad & Home

Ep Schuilingstraat 11
7881 VV EMMER-COMPASCUUM Nederland, regio Drenthe
0591-351048
06-55194095

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van  allerlei soorten tegels, zoals vloertegels, wandtegels, natuursteen en mozaiek. Door de jarenlange ervaring en contacten op het gebied van tegels, verzekeren wij u dat wij de beste tegels leveren tegen de laagste prijs. Ook voor de installatie van Uw complete badkamer/ sanitaire ruimtes kunt  U bij ons terecht inclusief alle bouwkundige werkzaamheden.

Daarnaast kunnen we u goed adviseren over onderhoud en verwerking van de tegels. Voor langdurig plezier is het namelijk van belang dat u uw tegels goed onderhoudt. De ene tegel heeft meer onderhoud nodig dan de andere. In de loop der jaren hebben wij een selectie gemaakt van de topmerken. Onze showroom bestaat dan ook voornamelijk uit een grote diversiteit van tegels van alle topmerken uit zowel binnenland als buitenland. Al deze topmerken zijn dus ook leverbaar.

Openingstijden

Maandag : gesloten
Dinsdag : 13.00 uur tm 17.00 uur
Woensdag : 13.00 uur tm 17.00 uur
Donderdag : 13.00 uur tm 17.00 uur
Vrijdag : 13.00 uur tm 17.00 uur
Zaterdag : 09.30u-13.00u
 
Bezoek showroom buiten openingstijden is mogelijk op afspraak.

Bezoek onze webshop

U kunt betalen met

            

Video of Reel

Foto galerij

Merk in de aandacht

Het mooie Italiaanse 🇮🇹 merk Casa dolce casa – Casamood by FLORIM | Onyx&More 🤩

'Van de combinatie van onyx en porfier, een geheim verhaal dat alle aantrekkingskracht van de natuur met zich meebrengt'

PVC vloer Arizona

Een 2,0 mm dikke vloer met een slijtlaag van 0,30 mm. De Arizona is een dryback pvc wat betekent dat deze verlijmd moet worden. Deze pvc vloer is geschikt voor project- en woongebruik. Ook is de Arizona waterproof, wat betekent dat hij ook in de badkamers gelegd kan worden.

Deze pvc kwaliteit heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en speelt in op de nieuwste woontrends! De Arizona heeft met 8 verschillende hout decoren voor elk interieurstijl een passend decor.

VTwonen 70X70 MOLD CONCRETE vloertegel


Een betontegel met een subtiele houtprint voor een stijlvolle twist.

En helemaal bijzonder: de bijpassende douchetegel, een groot formaat tegel en compleet drainsysteem ineen. Voor een stoere, strakke badkamer waarin je écht tot rust kunt komen.

Klik hier voor meer informatie en de prijs! 😃👍

VT WONEN tegels van Douglas & Jones

Binnen de Douglas & Jones collecties is een grote variatie aan keramische tegels te vinden. Vele verschillende stijlen, formaten, kleurtinten en structuren. Voor ieder wat wils! Op die manier kun je de uitstraling in je woonkamer kiezen die volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Of je nu gaat voor een sfeervolle woonvloer of voor een blikvanger op de wand, voor ieders individuele wens is wel een geschikte tegel te vinden. Zo zet je in je woonkamer met een van deze tegels precies de sfeer en stijl neer die jij wenst.

Meer Douglas & Jones Tegels >>

PVC stroken Arizona Authentic Oak Natural

Ruime sortering en hoge kwaliteit! We bieden U een compleet assortiment aan PVC vloeren:

- Arizona 8011 Authentic Oak Natural € 24,95 p/m2 (incl B.t.w.)

Bestellen of onze collectie bekijken? Klik hier voor de webshop!

Bij ons in de showroom: Nordik Wood by FLAVIKER ♡

"La potenza espressiva del legno" wat "De levendige kracht van hout" betekent

De Nordik Wood-collectie reproduceert de onvolkomenheden en verscheidenheid aan details van teruggewonnen houten planken, waardoor warme, authentieke sferen worden gecreëerd die harmonieus passen in zelfs ultra-minimalistische contexten. Nordik Wood wordt versterkt door details die het originele materiaal met verbazingwekkend realisme reproduceren, zoals contrasterende scheuren met een bijna driedimensionale uitstraling. Naast de plankafmetingen van 20x120 cm en 26x200 cm omvat de collectie ook de verfijnde decors Palace en Mansion, die in het formaat 60x60 cm de luxe uitstraling van paneelparketvloeren nabootsen 🤎

Nu bij ons in de showroom de nieuwste collectie mozaiek van de Mosaic factory

Nu bij ons in de showroom de nieuwste collectie mozaiek van de Mosaic factory oa met de Sevilla-collectie 

Deze zogenaamde vingers zijn hartstikke veelzijdig en een fris alternatief voor meer gangbare tegelvormen, zoals hexagon of vierkant. Inmiddels is deze  collectie dan ook flink uitgebreid, met allerlei kleuren  ,  Overweeg jij deze populaire mozaïeken  voor jouw project?

Bezoek onze showroom en laat je inspireren om  mozaïek in jouw interieur te verwerken!

Het merk Ceramiche Coem | Bali

De harmonie tussen mens, natuur en materiaal ontstaat door kleur 🧡🤎🖤

Een zeer sterke trend in interieurontwerp die steeds meer de wereld van vloeren en muren zal omarmen, is het creëren van een harmonie van kleuren en materialen in de omgeving, om onze ruimtes echt uniek te maken ❣

#indoor #outdoor

Merk in de aandacht

Het mooie Italiaanse 🇮🇹 merk Cerdomus | Effetto Pietra di Ostuni 🤩

In de loop der jaren hebben wij een selectie gemaakt van de topmerken. Onze showroom bestaat dan ook voornamelijk uit een grote diversiteit van tegels van alle topmerken uit zowel binnenland als buitenland. Al deze topmerken zijn dus ook leverbaar.

Baden en douchen met Sealskin

Kies uit de vele Sealskin baden, douchewanden, douchedeuren, douchevloeren en overige sanitair producten. Met ongekende maatwerkmogelijkheden afgestemd op jouw specifieke badkamerwensen. Al dit moois is bij ons verkrijgbaar. Maak een afspraak en kom langs!

Castle Stones Dallen, creaties in SFEER.

Castle Stones zijn cementgebonden, samengeperste, zeer dunne, en licht flexibele stenen die een zeer hoge slijtvastheid hebben. Door hun lichte gewicht zijn de Castle Stones makkelijk hanteerbaar en kunnen ze verwerkt worden tot zeer grote maten. De Castle Stones Dallen zijn reproducties uit monumentale gebouwen, kloosters en kerken. Per 15 M2 worden er twee gravure stenen mee geleverd, in de maten 30×30 cm en 70×60 cm.

Bekijk de video en bezoek ons voor de collectie Castle Stones Dallen.