login

TEGELS.NL | DEMO 2 bedrijfspagina

Straat 1
P.code NL Nederland, regio
023-8443909
06-22325813

Positie in de markt
TEGELS.NL laat de startende bezoeker kennis maken met de markt in het aller begin van de Customer Journey, het “bewustzijn”, de bewustwording van de klant, de oriëntatiefase. Door goede informatie van specialistische vakmensen en aantrekkelijke publicaties op het platform TEGELS.NL wordt er interesse gewekt en groeit het vertrouwen bij de zoekende klant, die we graag beïnvloeden, door de weg te wijzen naar een specialist in de buurt.

Bij TEGELS.NL kun je de toekomstige klant laten zien wie je bent en hoe uniek jouw bedrijf is:

'Eerste indruk is goud waard'!

Natuurlijk is een eigen pagina bij TEGELS.NL zodanig opgebouwd, dat we onze bezoekers 'parkeren' in jouw omgeving! De bezoeken aan jouw TEGELS.NL pagina zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dat zijn oriënterende kopers die de filters van TEGELS.NL hebben doorlopen en behoren tot de doelgroep.

Sterk aanwezig in de buurt
Opvallen betekent meer klanten, daarom is het platform is opgedeeld in 29 regio’s en jouw bedrijf wordt niet bedolven in lange lijsten met oneindig veel zoekresultaten. Alleen participerende bedrijven, collega’s uit de regio, worden getoond. Zo kun ook strategisch kiezen voor een meerdere branches, om daar ook op gefilterd te worden.

Met o.a. zoektermen als "tegels + [jouw regio]" is TEGELS.NL regionaal of landelijk zeer goed vertegenwoordigd en zijn we merendeels op de eerste (zoek)resultaten pagina van Google te vinden.

De TEGELS.NL pagina’s van specialisten komen ook vaak tevoorschijn op zoektermen als “tegels + [jouw vestigingsplaats]”. Als voorbeeld nemen we zoekterm “tegels Amsterdam”, welke  9 miljoen zoekresultaten bij Google geeft en aantoont dat vindbaarheid van TEGELS.NL binnen de eerste vermeldingen zeer goed is!

Een veel gestelde vraag: “Wat levert dit me op?”.  Het antwoord is eenvoudig:

TEGELS.NL roept naamsbekendheid, herkenning (huisstijl) en de kracht van herhaling binnen jouw doelgroep op.  'De eerste indruk maakt een deal niet altijd, maar kan hem wel kraken'.

Bezoekers van TEGELS.NL zijn geen toevallige passanten. Het zijn consumenten, architecten en professionals als aannemers, die gericht kijken naar stijlvolle toepassingen van (tuin)tegels, sanitair, natuursteen en naar specialisten die hen daarbij van dienst kunnen zijn.

Kortom: we vangen het internet verkeer regionaal op grote schaal af en leiden onze bezoekers naar dé specialist in de buurt!

Doet u mee?  Aanmelden!

Openingstijden

Maandag : 09.00u-17.00u
Dinsdag : 09.00u-17.00u
Woensdag : 09.00u-17.00u
Donderdag : 09.00u-17.00u | koopavond 19.00u-21.00u
Vrijdag : 09.00u-17.00u
Zaterdag : 09.00u-16.00u
Zondag : Gesloten
 
Telefonisch zijn wij deze dagen te bereiken.
Tussen kerst en nieuwjaar gesloten.

Merken in de Aandacht ✨

U kunt betalen met

                     

I N S P I R A T I E

Hier kan een Video of Reel geplaatst worden, voorzien van titel en tekst en ook dit werkt heel simpel:

• een video maken met je telefoon
   in verticale positie toont een REEL.
• een video in de breedte gefilmd
   toont een VIDEO.

Filmen en uploaden maar...

Bron: https://www.tegels.nl/7294/tegels/amersfoort/jerrys-tegelwerken.html

 

Foto galerij

PINTEREST PIN's plaatsen op de pagina bij TEGELS.NL

15 september 2023

Op jouw TEGELS.NL bedrijfspagina kun je heel makkelijk pins van bijvoorbeeld de merken of van de eigen Pinterest pagina delen.

Als in de afbeelding hierboven wordt de Pin URL uit de browser in het Timeline bericht gezet, je bedenkt een titel en schrijft een 'nieuw' bericht, over wat er getoond wordt in de Pin.

LET OP: vier miljoen Nederlandse Pinterest accounts, waarvan ruim 70% vrouwelijke 'pinners', kunnen de TEGELS.NL presentatie van onze partners 'als een olievlek verspreiden'!


 

YouTube VIDEO's plaatsen op de pagina bij TEGELS.NL

14 september 2023

Op jouw TEGELS.NL bedrijfspagina kun je heel makkelijk een YouTube video van bijvoorbeeld de merken of van het eigen YouTube kanaal delen.

Als in de afbeelding hierboven wordt de Youtube URL uit de browser in het Timeline bericht gezet, je bedenkt een titel en schrijft een 'nieuw' bericht, over wat er getoond wordt in de video.

Deze video is een productie van Ceramics of Italy.


 

PINTEREST 'Pins maken' van de pagina bij TEGELS.NL

11 september 2023

Afbeeldingen op de TEGELS.NL bedrijfspagina kunnen door Pinterest leden bewaard of gedeeld worden.

Aan de rechterkant van de TEGELS.NL pagina klik je op de button 'Pins maken'. In de pop-up kopieer je de pagina URL door op de kopieer button te klikken en vervolgens klik je START.

Er verschijnt een pop-up van Pinterest in beeld, waar je in het zoekveld de gekopieerde URL van de TEGELS.NL pagina plakt en klik op het zoek-pijltje.

Je kunt dan 10 foto's aanvinken of selecteren en ze toevoegen op jouw moodboard bij Pinterest.

Dat is een mooie digitale mond-tot-mond reclame 😃


 

VIDEO plaatsen op de pagina bij TEGELS.NL

5 juni 2023

Hoe leuk en hoe makkelijk is het om bij TEGELS.NL op de bedrijfspagina een video van gemaakt werk of de showroom te plaatsen.

Dit kun je ook vanaf je mobiel of tablet doen!


 

FOTO of afbeelding plaatsen op de pagina bij TEGELS.NL

17 mei 2023

In de meeste berichten wordt een foto of afbeelding toegevoegd, voor de illustratie van een pakkende tekst of mededeling van wat er allemaal mogelijk is.

De laatste timeline berichten van de partners van TEGELS.NL worden direct na de (gefilterde) zoekresultaten van een regio getoond.

Zoek maar eens op (een) regio en scrol dan naar beneden tot er timeline berichten in beeld komen.

NIEUW: Deze laatste berichten kunnen NU ook op de homepage verschijnen!!

Afbeelding van Bouwstation XL Roosendaal regio Breda.


 

Klant in de aandacht: Oudolf jr. | Hollandse & Friese Witjes ⚡

10 mei 2023

Al vanaf 2006 bij TEGELS.NL in regio #Amsterdam ♡
Oudolf jr. | Hollandse & Friese Witjes
https://www.tegels.nl/6456/tegels/amsterdam/oudolf-jr.---hollandse-en-friese-witjes-amsterdam.html

Al meer dan 20 jaar is Oudolf jr dé specialist in ambachtelijk gemaakte Hollandse #tegels.
Onze collectie witjes wordt in – door ons zorgvuldig geselecteerde – Nederlandse ateliers op traditionele manier, met de hand, vervaardigd. Daardoor bezitten zij de unieke, rijke uitstraling die hen al vanaf de 16e eeuw zo geliefd maakt.

Kom gerust eens naar onze showroom met deze authentieke bouwmaterialen en laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden!

Regio Leiden ✨

10 mei 2023

Onze partners in de regio Leiden ♡ zijn o.a. te vinden in #Hillegom #Katwijk #Leiden #Lisse #Roelofarendsveen #TerAar #ZoeterwoudeRijndijk

Zoekt u #tegels #badkamers #tuintegels #terrastegels #buitentegels #natuursteen en/of meer... Wij hebben al het voorbereidende zoekwerk voor u gedaan naar een speciaalzaak in de buurt. 

Neem eens een kijkje in de regio 📍 LEIDEN https://www.tegels.nl/regio/leiden.html

📸 Casalgrande Padana | Petra Sabbia 🤍🤎 #indoor #outdoor

Doet u mee? #TegelsNL ⚡

10 mei 2023

Bezoekers van TEGELS•NL zijn geen toevallige passanten. Het zijn hoog potentiële klanten die gericht kijken naar stijlvolle toepassingen van #tegels #badkamers #tuintegels #natuursteen en hoe uw #showroom en of #showtuin hen daarbij van dienst kan zijn.

Met een vermelding bij TEGELS•NL bereikt u de consument en professional met  de sfeer en emotie die bij uw vak en de verschillende producten horen: https://www.tegels.nl/aanmelden.html

📸 Cornerstone by Ergon - Emilgroup ♡

Regio Flevoland ✨

10 mei 2023

In onze regio #Flevoland zijn onze partners te vinden in #Emmeloord #Lelystad #Swifterbant #Urk ♡

Zoekt u #tegels #badkamers #tuintegels #terrastegels #natuursteen en/of meer... 
Wij hebben al het voorbereidende zoekwerk voor u gedaan naar een speciaalzaak in de buurt. 

Neem eens een kijkje in deze regio https://www.tegels.nl/regio/flevoland.html

📸 Ceramiche Caesar | 𝐏𝐑𝐈𝐌𝐀 👌 #𝐢𝐧𝐝𝐨𝐨𝐫 #𝐨𝐮𝐭𝐝𝐨𝐨𝐫 #𝐰𝐞𝐥𝐥𝐧𝐞𝐬𝐬

Nieuwe klant: Yzina BV - Groningen ⚡

10 mei 2023

Yzina BV uit regio #Groningen ♡
Welkom bij TEGELS•NL in de branche #tegels
https://www.tegels.nl/10909/tegels/groningen/yzina-bv.html

Yzina Tegelgroothandel richt zich op de zakelijke markt. Dat wil zeggen dat we een aantal vloerenwinkels, tegeldealers bevoorraden met onze tegels en dat we aannemers van de mooiste producten gaan voorzien, voor het afbouwen van hun vastgoedprojecten. We willen graag samenwerken met verschillenden tegelzetters, architecten en interieurstudio's. 

ASSORTIMENT
Het assortiment is met zorg samengesteld en we hebben de mooiste A-kwaliteit tegels ingekocht en uitgezocht vanuit meerdere fabrieken in Zuid-Europa. We hebben zelfs een serie tegels laten ontwikkelen met hulp van een prachtige fabriek. Dit is voor nu ons parade paardje waar we erg trots op zijn!

Regio Zaanstreek / Waterland ✨

10 mei 2023

Doet u mee? #TegelsNL

Bezoekers van TEGELS•NL zijn geen toevallige passanten. Het zijn hoog potentiële klanten die gericht kijken naar stijlvolle toepassingen van #tegels #badkamers #tuintegels #natuursteen en hoe uw #showroom en of #showtuin hen daarbij van dienst kan zijn.

Met een vermelding bij TEGELS•NL bereikt u de consument en professional met  de sfeer en emotie die bij uw vak en de verschillende producten horen: https://www.tegels.nl/aanmelden.html

Neem eens een kijkje in onze regio #Zaanstreek #Waterland #Volendam https://www.tegels.nl/regio/zaanstreek-waterland.html

📸 Pamesa Cerámica | 𝙻𝚞𝚡 𝙽𝚒𝚛𝚟𝚊𝚗𝚊 𝙱𝚕𝚞𝚎  💙🧡

Regio Rotterdam ✨

10 mei 2023

Onze partners in de regio Rotterdam ♡ zijn o.a. te vinden in #Bleiswijk #Numansdorp #Rotterdam #Spijkenisse #Vlaardingen

Zoekt u #tegels #badkamers #tuintegels #terrastegels #buitentegels #natuursteen en/of meer... Wij hebben al het voorbereidende zoekwerk voor u gedaan naar een speciaalzaak in de buurt. 

Neem eens een kijkje in de regio ROTTERDAM https://www.tegels.nl/regio/rotterdam.html

📸 Cercom Ceramiche | 𝙰𝚛𝚌𝚑𝚒𝚜𝚝𝚘𝚗𝚎 🤍🤎 #indoor #outdoor