login

TEGELS.NL _ DEMO 2 bedrijfspagina

De Zeiler 38
1991 ME VELSERBROEK Nederland, regio
023-8443909
06-22325813

Positie in de markt
TEGELS.NL laat de startende bezoeker kennis maken met de markt in het aller begin van de Customer Journey, het “bewustzijn”, de bewustwording van de klant, de oriëntatiefase. Door goede informatie van specialistische vakmensen en aantrekkelijke publicaties op het platform TEGELS.NL wordt er interesse gewekt en groeit het vertrouwen bij de zoekende klant, die we graag beïnvloeden, door de weg te wijzen naar een specialist in de buurt.

Bij TEGELS.NL kun je de toekomstige klant laten zien wie je bent en hoe uniek jouw bedrijf is: 'Eerste indruk is goud waard'!

Natuurlijk is een eigen pagina bij TEGELS.NL zodanig opgebouwd, dat we onze bezoekers 'parkeren' in jouw omgeving! De bezoeken aan jouw TEGELS.NL pagina zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dat zijn oriënterende kopers die de filters van TEGELS.NL hebben doorlopen en behoren tot de doelgroep.

Sterk aanwezig in de buurt
Opvallen betekent meer klanten, daarom is het platform is opgedeeld in 29 regio’s en jouw bedrijf wordt niet bedolven in lange lijsten met oneindig veel zoekresultaten. Alleen participerende bedrijven, collega’s uit de regio, worden getoond. Zo kun ook strategisch kiezen voor een meerdere branches, om daar ook op gefilterd te worden.

Met o.a. zoektermen als "tegels + [jouw regio]" is TEGELS.NL regionaal of landelijk zeer goed vertegenwoordigd en zijn we merendeels op de eerste (zoek)resultaten pagina van Google te vinden. De TEGELS.NL pagina’s van specialisten komen ook vaak tevoorschijn op zoektermen als “tegels + [jouw vestigingsplaats]”. Als voorbeeld nemen we zoekterm “tegels Amsterdam”, welke  9 miljoen zoekresultaten bij Google geeft en aantoont dat vindbaarheid van TEGELS.NL binnen de eerste vermeldingen zeer goed is!

Een veel gestelde vraag: “Wat levert dit me op?”.  Het antwoord is eenvoudig. TEGELS.NL roept naamsbekendheid, herkenning (huisstijl) en de kracht van herhaling binnen jouw doelgroep op.  'De eerste indruk maakt een deal niet altijd, maar kan hem wel kraken'.

Bezoekers van TEGELS.NL zijn geen toevallige passanten. Het zijn consumenten, architecten en professionals als aannemers, die gericht kijken naar stijlvolle toepassingen van (tuin)tegels, sanitair, natuursteen en naar specialisten die hen daarbij van dienst kunnen zijn.

Kortom: we vangen het internet verkeer regionaal op grote schaal af en leiden onze bezoekers naar dé specialist in de buurt!

Openingstijden

Maandag: 09.00u-17.00u
Dinsdag: 09.00u-17.00u
Woensdag: 09.00u-17.00u
Donderdag: 09.00u-17.00u
Vrijdag: 09.00u-17.00u
Zaterdag: 09.00u-17.00u
 
Telefonisch zijn wij deze dagen te bereiken.

Merken in de Aandacht ✨

U kunt betalen met

   

Foto galerij

Youtube test

Welkom bij TEGELS•NL Bouwstation XL - Roosendaal ✨

Bouwstation XL Roosendaal regio Breda 🧡
Welkom bij TEGELS•NL in de branches #tegels #badkamers #tuintegels

https://www.tegels.nl/10913/tegels/roosendaal/bouwstation-xl.html

Van oorsprong een groothandel in bouwmaterialen, op weg naar de scherpste aanbieder voor particulieren in verscheidene producten. Om alles te kunnen leveren waar je naar op zoek bent hebben we een ruim assortiment met meer dan 10000 producten.
Bent u benieuwd hoe onze producten en materialen er in het echt uitzien? Kom gerust langs bij in de showroom van Bouwstation XL. Hier hebben we bijna al onze producten, van badkamerkranen tot vloertegels en toiletten voor u uitgestald. Zo weet u precies wat u koopt.
Bel ons op, check de voorraadstatus en kom direct langs in de showroom van Bouwstation XL in #Roosendaal. We heten u van harte welkom!

Klant in de aandacht: Oudolf jr. | Hollandse & Friese Witjes ⚡

Al vanaf 2006 bij TEGELS.NL in regio #Amsterdam ♡
Oudolf jr. | Hollandse & Friese Witjes
https://www.tegels.nl/6456/tegels/amsterdam/oudolf-jr.---hollandse-en-friese-witjes-amsterdam.html

Al meer dan 20 jaar is Oudolf jr dé specialist in ambachtelijk gemaakte Hollandse #tegels.
Onze collectie witjes wordt in – door ons zorgvuldig geselecteerde – Nederlandse ateliers op traditionele manier, met de hand, vervaardigd. Daardoor bezitten zij de unieke, rijke uitstraling die hen al vanaf de 16e eeuw zo geliefd maakt.

Kom gerust eens naar onze showroom met deze authentieke bouwmaterialen en laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden!

Regio Leiden ✨

Onze partners in de regio Leiden ♡ zijn o.a. te vinden in #Hillegom #Katwijk #Leiden #Lisse #Roelofarendsveen #TerAar #ZoeterwoudeRijndijk

Zoekt u #tegels #badkamers #tuintegels #terrastegels #buitentegels #natuursteen en/of meer... Wij hebben al het voorbereidende zoekwerk voor u gedaan naar een speciaalzaak in de buurt. 

Neem eens een kijkje in de regio 📍 LEIDEN https://www.tegels.nl/regio/leiden.html

📸 Casalgrande Padana | Petra Sabbia 🤍🤎 #indoor #outdoor

Doet u mee? #TegelsNL ⚡

Bezoekers van TEGELS•NL zijn geen toevallige passanten. Het zijn hoog potentiële klanten die gericht kijken naar stijlvolle toepassingen van #tegels #badkamers #tuintegels #natuursteen en hoe uw #showroom en of #showtuin hen daarbij van dienst kan zijn.

Met een vermelding bij TEGELS•NL bereikt u de consument en professional met  de sfeer en emotie die bij uw vak en de verschillende producten horen: https://www.tegels.nl/aanmelden.html

📸 Cornerstone by Ergon - Emilgroup ♡

Regio Flevoland ✨

In onze regio #Flevoland zijn onze partners te vinden in #Emmeloord #Lelystad #Swifterbant #Urk ♡

Zoekt u #tegels #badkamers #tuintegels #terrastegels #natuursteen en/of meer... 
Wij hebben al het voorbereidende zoekwerk voor u gedaan naar een speciaalzaak in de buurt. 

Neem eens een kijkje in deze regio https://www.tegels.nl/regio/flevoland.html

📸 Ceramiche Caesar | 𝐏𝐑𝐈𝐌𝐀 👌 #𝐢𝐧𝐝𝐨𝐨𝐫 #𝐨𝐮𝐭𝐝𝐨𝐨𝐫 #𝐰𝐞𝐥𝐥𝐧𝐞𝐬𝐬

Nieuwe klant: Yzina BV - Groningen ⚡

Yzina BV uit regio #Groningen ♡
Welkom bij TEGELS•NL in de branche #tegels
https://www.tegels.nl/10909/tegels/groningen/yzina-bv.html

Yzina Tegelgroothandel richt zich op de zakelijke markt. Dat wil zeggen dat we een aantal vloerenwinkels, tegeldealers bevoorraden met onze tegels en dat we aannemers van de mooiste producten gaan voorzien, voor het afbouwen van hun vastgoedprojecten. We willen graag samenwerken met verschillenden tegelzetters, architecten en interieurstudio's. 

ASSORTIMENT
Het assortiment is met zorg samengesteld en we hebben de mooiste A-kwaliteit tegels ingekocht en uitgezocht vanuit meerdere fabrieken in Zuid-Europa. We hebben zelfs een serie tegels laten ontwikkelen met hulp van een prachtige fabriek. Dit is voor nu ons parade paardje waar we erg trots op zijn!

Regio Zaanstreek / Waterland ✨

Doet u mee? #TegelsNL

Bezoekers van TEGELS•NL zijn geen toevallige passanten. Het zijn hoog potentiële klanten die gericht kijken naar stijlvolle toepassingen van #tegels #badkamers #tuintegels #natuursteen en hoe uw #showroom en of #showtuin hen daarbij van dienst kan zijn.

Met een vermelding bij TEGELS•NL bereikt u de consument en professional met  de sfeer en emotie die bij uw vak en de verschillende producten horen: https://www.tegels.nl/aanmelden.html

Neem eens een kijkje in onze regio #Zaanstreek #Waterland #Volendam https://www.tegels.nl/regio/zaanstreek-waterland.html

📸 Pamesa Cerámica | 𝙻𝚞𝚡 𝙽𝚒𝚛𝚟𝚊𝚗𝚊 𝙱𝚕𝚞𝚎  💙🧡

Regio Rotterdam ✨

Onze partners in de regio Rotterdam ♡ zijn o.a. te vinden in #Bleiswijk #Numansdorp #Rotterdam #Spijkenisse #Vlaardingen

Zoekt u #tegels #badkamers #tuintegels #terrastegels #buitentegels #natuursteen en/of meer... Wij hebben al het voorbereidende zoekwerk voor u gedaan naar een speciaalzaak in de buurt. 

Neem eens een kijkje in de regio ROTTERDAM https://www.tegels.nl/regio/rotterdam.html

📸 Cercom Ceramiche | 𝙰𝚛𝚌𝚑𝚒𝚜𝚝𝚘𝚗𝚎 🤍🤎 #indoor #outdoor

Regio Nijmegen ✨

In de regio #Nijmegen zijn onze partners te vinden in #BovenLeeuwen #Cuijk #EckenWiel #Tiel #Wijchen ♡

Zoekt u #tegels #badkamers #tuintegels #terrastegels #natuursteen en/of meer... Wij hebben al het voorbereidende zoekwerk voor u gedaan naar een speciaalzaak in de buurt. 

Neem eens een kijkje in de regio NIJMEGEN https://www.tegels.nl/regio/nijmegen.html

📸 Ceramiche Supergres | Eden #marblelook #marmerlook 🤍 Freedhome #houtlook #woodlook 🤎