login

Bera Natuursteen

Zanddijkseweg 8a
4351 SK VEERE Nederland, regio Zeeland
06-53250836

Duurzaam en Steengoed 🪨

Bera Natuursteen staat bekend om zijn duurzame en hoogwaardige producten. Al meer dan twee decennia zijn we een vertrouwde naam in de natuursteenmarkt. Ons assortiment omvat natuursteen voor zowel binnen- als buitentoepassingen, geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Ons bedrijf is gevestigd in Veere, Zeeland.

Bij ons vindt u een uitgebreide selectie van Belgisch, Chinees en Vietnamees Hardsteen, Braziliaans Leisteen, diverse soorten Graniet, Basalt en Marmer. Onze natuurproducten zijn geschikt voor diverse toepassingen, variërend van vensterbanken tot badkamerdorpels, complete trappen tot sierlijke muurafdekkers. We bieden ook een scala aan wastafels, waskommen, douchebakken, fonteinbakjes en brievenbussen, allemaal vervaardigd uit verschillende soorten natuursteen.

Met ons uitgebreide assortiment in blauwe hardsteen kunnen we naast standaardtegels ook maatwerk leveren dat voldoet aan uw specifieke wensen. Denk hierbij aan dorpels, vensterbanken, muurafdekkers en platen voor bijvoorbeeld aanrechtbladen.

We nodigen u graag uit om eens langs te komen bij Bera Natuursteen. Een afspraak maken is niet nodig. We zien u graag binnenkort!

Openingstijden

Maandag : gesloten
Dinsdag : gesloten
Woensdag : 08.00u-17.00u
Donderdag : 08.00u-17.00u
Vrijdag : 08.00u-17.00u
Zaterdag : 09.00u-12.30u
Zondag : gesloten

AANBIEDINGEN VAN BERA NATUURSTEEN

U kunt betalen met

         

Foto galerij

Steen in de natuur ✨

Bera Natuursteen biedt een uitgebreid assortiment aan natuurstenen, waaronder tegels, tuintegels en terrastegels. Natuursteen is een prachtig natuurproduct, met een unieke en levendige uitstraling. Het is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel en duurzaam, geschikt voor diverse toepassingen. Van binnenvloeren tot gevelbekleding, van buitenterrassen tot vijverranden, en zelfs van tafelbladen tot waskommen, natuursteen voegt een tijdloze en elegante touch toe aan elk project. Met onze ruime keuze aan natuursteenproducten kunnen wij voldoen aan al uw behoeften en uw ruimtes transformeren met de schoonheid van stenen uit de natuur 🪨

Natuursteen voor binnen en buiten ♡

Betaalbare kwaliteit voor een steengoed resultaat.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor Belgisch, Chinees en Vietnamees Hardsteen, Braziliaans Leisteen, diverse soorten Graniet, Basalt en Marmer.

Mediterrane sferen in uw tuin

En toch het moderne en strakke gevoel 😀👌

Natuursteen voor binnen en buiten, betaalbare kwaliteit voor een steengoed resultaat.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor Belgisch, Chinees en Vietnamees Hardsteen, Braziliaans Leisteen, diverse soorten Graniet, Basalt en Marmer.

Contact opnemen kunt u doen door te bellen met: 0118-501859

U kunt ons ook rechtstreeks bereiken: Jan-Kees 06-23192911 of Ralf 06-53250836.
Per e-mail: info@bera-natuursteen.nl.

Duurzaam en Steengoed ✨

Natuursteen is een natuurproduct, met een uniek en levendig uiterlijk. Bovendien is het een functioneel en duurzaam materiaal dat voor een groot aantal toepassingen geschikt is. Van binnenvloeren tot gevelbekleding, van buitenterrassen tot vijverranden, van tafelbladen tot waskommen. 

Wij leveren Natuursteen voor binnen en buiten aan particulieren en bedrijven. Wij zijn gevestigd in Veere, Zeeland.

Voor verschillende verwerkingen kunt u een kijkje nemen bij onze realisaties

Kijk die mooie natuur stenen eens...

Bera Natuursteen is een groot- en detailhandel in veel soorten natuursteen voor zowel binnen als buiten. 

Aanbiedingen zolang de voorraad strekt, op=op !!

Kom snel naar onze winkel voor natuursteen in de tuin, oprit, op het terras of binnenshuis 😀👍

Natuursteen waskommen

Wel eens aan een sfeervolle natuursteen waskom gedacht?

Kom snel bij ons kijken 😀👍

Natuursteen voor binnen en buiten, betaalbare kwaliteit voor een steengoed resultaat

Bij ons bent u aan het juiste adres voor Belgisch, Chinees en Vietnamees Hardsteen, Braziliaans Leisteen, diverse soorten Graniet, Basalt en Marmer. Ook keramisch parket of houtlook tegels treft u in onze showroom aan.

Graag tot ziens bij Bera Natuursteen, kom gerust eens langs, een afspraak maken is niet nodig.

Lees meer over Hardsteen

Blauwe hardsteen, hardsteen, arduin, kolenkalksteen of petit granit is een kalksteen met een min of meer uitgesproken blauwgrijze kleur die wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van zeer veel resten crinoïden.

Crinoïden zijn kleine skeletjes van zeelelies. Zeelelies zijn diertjes die op de bodem van ondiepe zeeën leven. Bij het afsterven bleef hun kalkskelet op de bodem achter en samen met de calcietafzetting die het geheel aan elkaar smeedde, vormde zich in de loop van honderden jaren de blauwe hardsteenlaag. De steen is dus een aaneenkitting van crinoïden door microkristallijn calciet. De kleur wordt bepaald door zeer fijn verspreid koolstof.

Een huidig aanbod vindt u op onze aanbiedingen pagina.

#beranatuursteen op sociale media!

Een blije klant gebruikte onze bedrijfsnaam met hashtag (#beranatuursteen) op Instagram, om zijn dankbaarheid te tonen. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en wensen onze klant veel plezier van deze #kasteelvloer op het terras!

Moderne tuin - Middelburg

Deze tuin is volledig voorzien van modern tintje. Het gebruikte materiaal is geleverd door Bera Natuursteen, o.a.:
- Turkse hardsteen/marmer (Antique Blue Light)
- Black Basalt Split

Wil jij ook zo'n strakke tuin? Kom langs en aanschouw alle mogelijkheden 😃

Maatwerk van Bera Natuursteen

Voor maatwerk kunt u altijd terecht bij Bera Natuursteen. Ons aanbod in blauwe hardsteen is erg groot en buitenom de standaardmaten in tegels kunnen wij ook maatwerk leveren wat aan uw eisen voldoet.

Wij leveren ook maatwerk aan particulier en bedrijf. Van vensterbank tot badkamer dorpel. Van complete trappen tot sierlijke muurafdekkers.

Kom langs om uw wensen te bespreken en wij realiseren ze. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier.

BERA Water Fix® duurzame oplossing!

Waterfix is een modulaire, lichtgewicht en "klaar voor gebruik" ondergrondse regenwater opslag maar ook de vervanger voor de traditionele grindkoffer voor het draineren van te natte plaatsen in het gazon of tuin. Waterfix is vervaardigd van duurzaam geproduceerde honingraat profielen. Een 95% volume biedt efficiënt plaats aan overtollig water en het sterke anti worteldoek voorkomt dichtlopen van het blok met onkruid, zand en grond.

Waterfix maakt onderdeel uit van de flexibele en duurzame oplossingen voor het opslaan, draineren en hergebruik van regenwater.

Toepassingen:
- Regenwater infiltratie
- Regenwater opslag
- Regenwater hergebruik