login

Schuurman Badkamers & Tegels

Kerkhoflaan 3B
7251 JW VORDEN Nederland, regio Achterhoek
0575-743018
06-22242937

Over Schuurman Badkamers & Tegels

Schuurman Badkamers & Tegels is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het adviseren, leveren en monteren van badkamers en tegelvloeren.
Omdat wij ons in een vakgebied bevinden waar maatwerk en kwaliteit de boventoon voert is hier specialistische kennis voor nodig. Wij letten op alle details zodat elk ontwerp van begin tot eind klopt.

Ieder persoon heeft natuurlijk een eigen persoonlijke voorkeur en smaak. Wij denken graag met u mee zodat we ‘samen’ tot een fantastisch ontwerp komen! Onze adviseurs maken vanuit daar een voorstel die nauw aansluit bij uw ideeën. Ook kunnen wij 3D tekeningen maken, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het plan.
We verzorgen uw gehele project van ontwerp tot oplevering. Daarbij kunt u er ook voor kiezen om omliggende werkzaamheden door ons te laten regelen. Denkt u bijvoorbeeld aan schilderwerk en stucadoorswerken.

Laat u verrassen door ons grote aanbod van tegels en sanitair. Onze adviseurs helpen u graag, en geven u een gratis en vrijblijvend advies. Kom gerust langs en bespreek de mogelijkheden en ideeën onder het genot van een kop koffie.

Graag heten wij u welkom in onze showroom!

Openingstijden

Dinsdag: 10.00u-17.00u
Woensdag: 10.00u-17.00u
Donderdag: 10.00u-17.00u
Vrijdag: 10.00u-17.00u
Zaterdag: 10.00u-17.00u

Nieuws

U kunt betalen met

               

Foto gallerij

Trappen van 100% buffelleder

Van een eenvoudige trap iets elegants en exclusiefs maken? Lederen wand & vloertegels van Alphenberg leer kenmerkt zich door het stoere uiterlijk en chique gevoel.

De tegels zijn gemaakt van 100% buffelleder en hebben dus de eigenschappen én voordelen van echt leder. Hierdoor zijn de tegels duurzaam en brandwerend, maar heeft het ook een geluids-reducerende eigenschap.

Elk project waar Alphenberg leer wordt toegepast, wordt veel aandacht geschonken aan de wensen van de klant, de positie, mogelijkheden en afmetingen. Zo wordt elke klant secuur geholpen en geadviseerd. Ieder project is verschillend en hierdoor is dan ook elk project een mooie uitdaging.

Laat u verassen in onze showroom met de mogelijkheden betreffende trapbekleding met leder.

Item Wooninspiraties van RTL4

Wij hebben een prachtige, onlangs vernieuwde, showroom. In deze video krijg je een kijkje in diverse badkamers die wij in onze winkel hebben staan. Het programma Wooninspiraties van RTL4 heeft zelfs een item over Schuurman Badkamers en Tegels gemaakt ❣

---P R O J E C T - I N - P R O G R E S S---


Mozaiek icm ledverlichting en inbouwkranen zorgen altijd voor een zeer chique uitstraling

#hotelchique #hotbath #kogros #Xenz #schlutersystems

Project in de aandacht

Eén van onze projecten gerealiseerd voor Kroekenstoel Excellence Design staat in het nieuwste magazine Stijlvol Wonen.
Chapeau Luuk Kroekenstoel voor jouw ontwerpen ❣ 👌🏽

Wand en Vloertegels

Tegels zijn er in verschillende soorten, maten en dikten.
Ook zijn ze slijtvast, duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. En afhankelijk van welke uitstraling u heeft gekozen, dragen ze in uw interieur ook een bepaalde mate van sfeer bij.

Uw vloer in combinatie met vloerverwarming zorgt voor een behaaglijke sfeer en zijn traditionele convectoren verleden tijd.

Wij hebben een uitgebreide collectie wand- en vloertegels, keramisch parket en mozaïeken zodat er altijd genoeg keuze is voor ieder type klant en voor elke ruimte.
Het grote voordeel van een tegelvloer is dat het uitermate geschikt is voor vloerverwarming. Laat u adviseren over tegelvloeren en vloerverwarming door één van onze specialisten.

Product in de aandacht: GROHE Essence

Kranen die je qua design aan kunt passen aan je badkamer ❣ Maar wel altijd met dezelfde, vertrouwende techniek aan de binnenkant. Welke kleur is jouw favoriet?