login

Schuurman Badkamers & Tegels

Kerkhoflaan 3B
7251 JW VORDEN Nederland, regio Achterhoek
0575-743018
06-22242937

Schuurman Badkamer Concepten is dé specialist op het gebied van badkamers in de regio Vorden, Zutphen, Zelhem en Ruurlo. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe badkamer, tegels, een compleet toilet, of advies nodig hebt over de inrichting ervan. In onze showroom vind je diverse badkameropstellingen volgens de laatste trends, waar je volop inspiratie kunt opdoen. Met onze brede vakkennis kunnen we je uitstekend adviseren over een badkamer op maat. Bovendien kunnen wij ook de complete installatie van je badkamer, toilet, wand- of tegelvloer verzorgen. Je bent van harte welkom in onze badkamershowroom, centraal gelegen in de provincie Gelderland.

 

Openingstijden

Maandag : gesloten
Dinsdag : gesloten
Woensdag : 10.00u-17.00u
Donderdag : 10.00u-17.00u
Vrijdag : 10.00u-17.00u
Zaterdag : 10.00u-17.00u
 
Feest en zondagen gesloten

Nieuws

U kunt betalen met

            

Foto galerij

Project in de aandacht ✨

🛁 𝐁𝐋𝐀𝐂𝐊 & 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄

Samen met een sublieme grijze tint, die dankzij teamwork tot stand is gekomen! Kroekenstoel Excellence Design heeft de creatieve visie verzorgd, terwijl CPS Interieurs vakmanschap heeft toegevoegd door het meubilair en de zwart gebeitste houtfineer-kasten te realiseren. Wij hebben deze visie vervolgens tot leven gebracht door ons uitvoerend werk.

💬 Ook een modern badkamer concept? Neem contact met ons op

#coverlam  #hotbathNL #loooxbathrooms #geberitnl #Moderne #Badkamer #Samenwerking

Wellness Bathroom ♡

Het echt wellness gevoel door de warme tinten en speelse keien, afgestyled door de robuuste rvs kranen van Jee-o ❣

Creëer de Badkamer van je dromen ♡

Onice Verde 🌿 #maxfine #FMG

#tegels #badkamer

Vind badkamer inspiratie bij Schuurman Badkamers

Lees alles over een trendy badkamer, nieuwe badkamerproducten, slimme indelingen en de nieuwste snufjes. Blijf met onze blogs op de hoogte van de laatste trends en badkamer ideeën. Laat je inspireren door binnen te kijken bij andere huizen met onze binnenkijkers. Ook geven onze badkamerspecialisten je graag allerlei tips en inspiratie. Jouw nieuwe badkamer begint vandaag!

Ben je geïnspireerd geraakt door onze blogs én door alle afbeeldingen? 

Klik hier voor onze website en maak een moodboard: als je klikt op de hartjes die op de afbeeldingen staan, komen deze op een moodboard. Op dit moodboard kun je alle afbeeldingen verzamelen die je mooi vindt. Zo krijg je een overzicht van jouw badkamerwensen. Heel eenvoudig!

Stijlvol en tijdloos!

Hoe gaaf is dit project geworden 🤩

INSTAGRAM: @schuurmanbadkamers
Maatwerk van @cpsinterieurs 👏🏼
Foto’s @olivr.nl 📸

#badkamer #bathroom #inspiratie #wooninspiratie #woontrends #tegels #kranen #douche #maatwerk #maatwerkmeubels #maatwerkinterieur #spiegel #wastafelmeubel #wastafelmeubelopmaat #wastafelmeubels #houtlook #betonlook

Trappen van 100% buffelleder

Van een eenvoudige trap iets elegants en exclusiefs maken? Lederen wand & vloertegels van Alphenberg leer kenmerkt zich door het stoere uiterlijk en chique gevoel.

De tegels zijn gemaakt van 100% buffelleder en hebben dus de eigenschappen én voordelen van echt leder. Hierdoor zijn de tegels duurzaam en brandwerend, maar heeft het ook een geluids-reducerende eigenschap.

Elk project waar Alphenberg leer wordt toegepast, wordt veel aandacht geschonken aan de wensen van de klant, de positie, mogelijkheden en afmetingen. Zo wordt elke klant secuur geholpen en geadviseerd. Ieder project is verschillend en hierdoor is dan ook elk project een mooie uitdaging.

Laat u verassen in onze showroom met de mogelijkheden betreffende trapbekleding met leder.

Item Wooninspiraties van RTL4

Wij hebben een prachtige, onlangs vernieuwde, showroom. In deze video krijg je een kijkje in diverse badkamers die wij in onze winkel hebben staan. Het programma Wooninspiraties van RTL4 heeft zelfs een item over Schuurman Badkamers en Tegels gemaakt ❣

---P R O J E C T - I N - P R O G R E S S---


Mozaiek icm ledverlichting en inbouwkranen zorgen altijd voor een zeer chique uitstraling

#hotelchique #hotbath #kogros #Xenz #schlutersystems

Project in de aandacht

Eén van onze projecten gerealiseerd voor Kroekenstoel Excellence Design staat in het nieuwste magazine Stijlvol Wonen.
Chapeau Luuk Kroekenstoel voor jouw ontwerpen ❣ 👌🏽

Wand en Vloertegels

Tegels zijn er in verschillende soorten, maten en dikten.
Ook zijn ze slijtvast, duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. En afhankelijk van welke uitstraling u heeft gekozen, dragen ze in uw interieur ook een bepaalde mate van sfeer bij.

Uw vloer in combinatie met vloerverwarming zorgt voor een behaaglijke sfeer en zijn traditionele convectoren verleden tijd.

Wij hebben een uitgebreide collectie wand- en vloertegels, keramisch parket en mozaïeken zodat er altijd genoeg keuze is voor ieder type klant en voor elke ruimte.
Het grote voordeel van een tegelvloer is dat het uitermate geschikt is voor vloerverwarming. Laat u adviseren over tegelvloeren en vloerverwarming door één van onze specialisten.

Product in de aandacht: GROHE Essence

Kranen die je qua design aan kunt passen aan je badkamer ❣ Maar wel altijd met dezelfde, vertrouwende techniek aan de binnenkant. Welke kleur is jouw favoriet?