login

Caza

Morsweg 24C
7461 AG RIJSSEN Nederland, regio Twente
0548-521151

Een reis vol inspiratie ✨
Een buitengewoon uitgebreid en verrassend assortiment uit de hele wereld.

Iedere maand is er bij ons wel weer iets nieuws te ontdekken - ons scherpe oog voor nieuwe, bijzondere producten laat ons nou eenmaal nooit in de steek. Je vindt bij ons daarom enkele bekende merken, maar komt soms ook unieke producten tegen die we bijvoorbeeld hebben opgekocht bij een kleine boer in Italië. En wat je ook kiest, de kwaliteit is perfect. Altijd. Want alleen het beste is goed genoeg. Voor ons - en natuurlijk voor jou als klant.


Ontdek onze unieke collectie

◼️ Tegels

◼️ Natuursteen

◼️ Sanitair


Tegels
Van moderne vloertegels tot keramische badkamertegels, tegels dóen iets met je interieur. Helemaal met Castle Stones, een merk met exclusieve, handgemaakte tegels waarmee je oude tijden herbeleeft. Zo geef je jouw woning de uitstraling van een historisch Vlaams of Frans landhuis of kasteel. Wát ze precies doen, dat ontdek je bij Caza.

Natuursteen
Voor op de vloer, aan de muur of aan het plafond. Van natuursteen in de badkamer of zelfs waskommen van natuursteen. Bij Caza vind je gegarandeerd de juiste natuursteen. Door de hele wereld af te struinen, is onze natuursteencollectie buitengewoon uitgebreid en verrassend.

Sanitair
Caza heeft alles in huis voor jouw luxe badkamer, toilet of wellness - van onderscheidend sanitair tot karaktervolle badmeubels. Met de collectie van ByCOCOON geef je jouw badkamer een luxe uitstraling. In onze studio kun je ByCOCOON ontdekken óf meteen door een adviseur de badkamer of toilet van je dromen laten ontwerpen. Daarbij wordt geen detail overgeslagen.


Ontdek onze unieke studio
Laat je adviseren, inspireren en verrassen!

Onze adviseurs kunnen je alles vertellen over onze unieke producten, het onderhoud ervan en hoe je ze het mooist kunt toepassen. Plan een gesprek in om zeker te zijn van een gedegen advies. Toch liever zelf ons assortiment ontdekken? Dat kan natuurlijk ook. Je bent welkom in onze studio in Rijssen.

Plan je adviesgesprek in!

Openingstijden

Maandag : 09.00u-17.30u
Dinsdag : 09.00u-17.30u
Woensdag : 09.00u-17.30u
Donderdag : 09.00u-17.30u
Vrijdag : 09.00u-17.30u
Zaterdag : 10.00u-16.00u

COLLECTIE ✨

U kunt betalen met

      

Video of Reel

Foto galerij

Deze bijzondere tegeltjes van Botteganove zijn werkelijke blikvangers ✨

We heten je van harte welkom in onze studio om alle mogelijke opties te ontdekken. Bij Botteganove zijn de mogelijkheden eindeloos.

Kijk hier voor meer inspiratie en download het lookbook van Botteganove op onze website.

#botteganove #tegels #mozaïektegels #mosaic #italiantiles #flora #plumage #wandtegels #keukentegels #badkamertegels #unieketegels #interieurinspiratie #badkamerinspiratie #keukeninspiratie #wooninspiratie

Botteganove | Bronze mozaïek tegels ♡

Ervaar de tijdloze pracht van Botteganove tegels. Ontdek de veelzijdige ontwerpmogelijkheden en laat je inspireren door de Italiaanse traditie en moderniteit.

Download ons lookbook en laat je inspireren 🤎

Een oase van rust ✨

Dat is wat deze prachtige badkamer uitstraalt. Met kranen van Cocoon Bathroom en de grootformaat tegels, 120x120, creëer je een oase van rust in je badkamer 🤎

En dit uitzicht vanuit het bad maakt het plaatje helemaal compleet 🌿

#caza #badkamer #badkamerdesign #pietboon #cocoonbathroom #bycocoon #kranen #bad #baden #vrijstaandbad #vrijstaandekraan #bathroom #badkamerinspiratie #inspiratie #interieurinspiratie #tegels #wandtegels #vloertegel #xltegels #xxltegels #studiopietboon #studiopietboondesign

Simplicity

Met een op maat gemaakt meubel geïnspireerd op de originele gebinten van deze woning en inbouwkranen van @fimacf is dit gedeelte van de sanitaire ruimte simpelweg perfect. 🤍

Onze adviseurs kunnen je alles vertellen over onze unieke producten, het onderhoud ervan en hoe je ze het mooist kunt toepassen. Plan een gesprek in om zeker te zijn van een gedegen advies.


 

Exclusieve dealer ✨

De kranen en sanitair collectie van Cocoon, in samenwerking met Studio Piet Boon, is puur en straalt kracht en comfort uit. Dit komt voort uit de jarenlange ervaring, nauwe samenwerking en bovenal een gedeelde passie voor natuurlijke materialen en functioneel design.
 
Wij zijn exclusieve dealer van COCOON.


Nieuwsgierig naar de hele collectie?
Kom hem bekijken in onze studio in Rijssen

Caza lookbook 2022

Download nu ons inspirerende lookbook via caza.nl 25 pagina’s aan inspiratie 🤩

Laat je inspireren door ons uitgebreide en verassende assortiment. Iedere maand is er bij ons wel weer iets nieuws te ontdekken, en in ons lookbook geven we je alvast een voorproefje.


Klik hier voor de downloadpagina op onze website

Dé Perfecte Tegel ✨

In onze studio vind je alleen al meer dan honderd soorten vloertegels, op groot formaat gelegd. Bij Caza vind je dus áltijd een tegel die perfect past. Ben je benieuwd wat voor jouw interieur de ideale keuze is? Laat je dan inspireren, adviseren en verrassen door onze specialisten in onze unieke studio


Plan je adviesgesprek en kom langs

Ontdek onze unieke collectie ✨

Door de hele wereld af te struinen, is onze collectie buitengewoon uitgebreid en verrassend.

Je voelt het reliëf in een tegel, en daarna het gladde oppervlak van een keukenblad. Hoort de stilte als je over één van onze vloeren loopt. Of ziet hoe een gloednieuwe badkamer stapje voor stapje werkelijkheid wordt. Zo werken alle zintuigen bij ons samen. Kom langs en we dagen je uit om ons unieke collectie zelf eens te komen ervaren! 


Kom langs in onze unieke studio! ✨

We nemen je mee op reis...

Op reis langs steensoorten van over de hele wereld. Langs afgelegen uithoeken, windstreken en over onbekende paden in verre landen. Zijn wij de gids tijdens je jacht naar de steen die jouw zintuigen prikkelt. Wij zijn jouw verkenner, jouw Noordster. 

Wij zijn Caza


Ontdek onze unieke collectie in de studio!

Bezoek onze unieke studio ✨

Vanaf het moment dat je onze studio binnenloopt, belééf je ons aanbod!

Je voelt het reliëf in een tegel, en daarna het gladde oppervlak van een keukenblad. Hoort de stilte als je over één van onze vloeren loopt. Of ziet hoe een gloednieuwe badkamer stapje voor stapje werkelijkheid wordt. Zo werken alle zintuigen bij ons samen. Kom langs en we dagen je uit om het eens zelf te ervaren.


Plan hier direct je adviesgesprek of loop gewoon eens binnen in onze studio! 🙌