login

RB Sanitair Tiel

Bulkweg 7
4005 LB TIEL Nederland, regio Nijmegen
085-0640722

RB Sanitair: Mooi sanitair tegen aantrekkelijke prijzen

RB Sanitair is dé sanitairspecialist van Nederland. Van luxe badmeubels tot een stijlvol hangtoilet en van een designspiegel tot een ontspannende regendouche: bij ons vindt u alles om uw droombadkamer te realiseren.

In ons uitgebreide assortiment vind je altijd het sanitair dat volledig bij jou past. Jij profiteert altijd van het feit dat we slim inkopen. We hebben speciale afspraken met onze leveranciers, waardoor we ons sanitair voor uiterst aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden. Bestellingen boven de € 100 worden bovendien gratis bij jou thuisbezorgd.

Kom langs in onze showroom in Tiel of bekijk het assortiment direct online.

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.00u-17.00u
Woensdag: 09.00u-17.00u
Donderdag: 09.00u-17.00u
Vrijdag: 09.00u-17.00u
Zaterdag: 10.00u-17.00u
Zondag: gesloten
 
Speciale openingstijden 2022:
Open (kerst avond) zaterdag 24 december 2022 van 9.00 tot 16.00 uur

Gesloten : eerste & tweede kerstdag 2022
Gesloten : oudejaarsavond zaterdag 31 december 2022 & nieuwjaarsdag 2023

Webshop aanbiedingen op=op

U kunt betalen met

                  
#gold #goud #sanitair #tegels

Foto gallerij

De beste douche ervaring

Ben je van plan een nieuwe douchecabine aan te schaffen? Heb je al een keuze gemaakt of ben je nog aan het rondkijken?  Wij ondersteunen je graag bij het kiezen van een douchecabine.

Wij hebben douchecabines in diverse soorten en maten. Een douchecabine geeft je een geborgen gevoel en houdt je badkamer droog. Ook blijft de warmte beter hangen in een gesloten douchecabine. Al onze douchecabines zijn voorzien van nano coating. De coating zorgt ervoor dat kalk en vuil zich minder goed hechten aan het glas: ideaal bij het schoonmaken. Het glas in de douchecabines is gemaakt van veiligheidsglas, waardoor het 5 keer sterker is dan normaal glas.

Jouw ideale badmeubel

Ben je op zoek naar een badmeubel? Heb je moeite met deze keuze door het grote aanbod? Badkamermeubels zijn een verzamelnaam voor wastafels/-kommen, onderkasten en kolomkasten. Onze collectie is geselecteerd op de laatste trends, en dat voor de beste prijs.

Bij een perfecte badkamer hoort natuurlijk een prachtig badmeubel. Maar waar baseer je nou je eindbeslissing op? Wij helpen je daar graag bij! Zo is het belangrijk om te kijken hoeveel ruimte het badmeubel in mag nemen, en hoeveel opslagruimte je nodig gaat hebben.

Neem je een complete set met waskom of kies je juist voor aparte onderdelen? Bij RB Sanitair hebben wij diverse aanbiedingen voor complete sets. Op deze manier kom je niet voor verassingen te staan na de aankoop dat je iets mist of de combinatie niet bij elkaar past.

Veel van onze badkamermeubels zijn vooraf in elkaar gezet, waardoor je zelf zo min mogelijk handelingen hoeft te verrichten bij het installeren. Hier kan onze medewerker je over informeren of dat bij jouw keuze het geval is.

Kleurkeuze in de badkamer

Ben je op zoek naar een pakkende kleurencombinatie voor in de badkamer? Vind je het moeilijk om een keuze te maken wat nu echt bij je past? Onze medewerkers kijken graag met je mee om een badkamer te creëren die volledig bij jou past. Wij begrijpen dat het kiezen van de perfecte badkamer een lastige keuze is. Je wilt namelijk wel jaren kunnen genieten van de beslissing die je neemt.

Vaak komen klanten naar onze showroom toe. Wij raden dit ook ten allen tijde aan, omdat een product online toch anders kan overkomen dan met het blote oog. In de showroom hebben wij een stuk meer tegels dan op onze website, dus nog meer keuze om jouw ideale badkamer te realiseren.

Leg bijvoorbeeld diverse kleurencombinaties naast elkaar om te kijken wat jouw smaak is. Wij hebben onze tegels zo staan in de showroom dat je ze gemakkelijk kan bekijken samen met je badkameronderdelen zoals een wastafel, kraan of douchewand.

Is het product op voorraad? Dan kan je de keuze maken om deze gelijk op te halen bij ons magazijn! Liever bezorgen? Dat is ook geen enkel probleem, onze planning gaat direct met je kijken naar het eerste levermoment.